To ja :P:P
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
staż: 14 miesięcy wiek 16 lat waga 71 kg max na klate 90 kg biceps 35,5 cm łydka 38,5 cm przedramie 31 cm Udo 57 cm
No to teraz można komentować
Jak na taki staż to ładnie ,siła też nie kiepska, oby tak dalej i zeby ci sie po drodze nie znudzilo
Napisano Ponad rok temu
No to teraz można komentować
Jak na taki staż to ładnie ,siła też nie kiepska, oby tak dalej i zeby ci sie po drodze nie znudzilo
Ja bym rzekł jak na taki wiek ładnie. Bo 90 kg. w wieku 16 lat to dobrze, ale jak na staż 14 miesięcy te wymiary i zdjęcia to nic specjalnego, prawdopodobnie ze względu na wiek.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym rzekł jak na taki wiek ładnie. Bo 90 kg. w wieku 16 lat to dobrze, ale jak na staż 14 miesięcy te wymiary i zdjęcia to nic specjalnego, prawdopodobnie ze względu na wiek.
To tez zalezy od jakiej wagi i wymiarow startowal. Zarysy miesni juz sie pokazaly. Teraz tylko wytrwalosci zycze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Startowałem od bica 28 cm i wagi 58 kg teraz waga 71 bic 35,5
No fakt z tym bicem to spory postęp Ale jesteś młody, organizm jest nastawiony na wzrost w górę niż na boki, tak więc z masą to wątpię abyś coś zaszalał, ale tak za 3 lata, jeśli wytrzymasz to nie zły klocek z Ciebie będzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty mu tak nie słodź bo w piórka obrośnie i mu się nie będzie chciało cwiczyc
W szkole miałem kumpla lat 19, waga ok 70kg i rekrod polski 170kg na klatke ... wszyscy przy nim jesteśmy leszcze echhh...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mój bałwanek
- Ponad rok temu
-
Wracam i ja
- Ponad rok temu
-
Moja Tyrownia :)
Cajmer - Ponad rok temu
-
Ocena !
- Ponad rok temu
-
Obowiazkowe pozy kulturystyczne
- Ponad rok temu
-
Xyron prawie 14 miesiecy
- Ponad rok temu
-
pyt kreski
- Ponad rok temu
-
1 rok, 17lat.
- Ponad rok temu
-
Proszę o Rady
- Ponad rok temu
-
budowa na domowym treningu w dwa miesiace z przerwami ocence sami!
- Ponad rok temu