Tauryna
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się dowiedzieć jak tauryna działa na organizm.
Często w kreatynach, gainerach itp. jest właśnie tauryna.
Czy warto kupować taurynę oddzielnie.. po prostu samą taurynę w kapsułkach?
Napisano Ponad rok temu
MOZE POPRAWIC DELIKATNIE POMPE I W POLACZENIU Z KOFEINA LEPIEJ POBUDZA
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tauryna (nazwa systematyczna: kwas 2-aminoetanosulfonowy, C2H7NO3S) - organiczny związek chemiczny, Jest aminokwasem, chociaż nie posiada grupy karboksylowej: R-COOH. Posiada jednak grupę sulfonową: R-SO2OH, która jest charakterystyczna dla wszystkich kwasów sulfonowych. Tauryna nie polaryzuje światła, nie posiada ona więc konfiguracji L ani D w przeciwieństwie do większości aminokwasów.
Jest to tekst z wikipedii. Mówi Ci to coś? Jak tak to przetłumacz mi to na praktykę!
Wiem że są informacje na temat tauryny w różnych źródłach ale ja chce wiedzieć o co chodzi i jaki ma skutek, a nie jakieś konfiguracje itp.
Napisano Ponad rok temu
Tauryna (nazwa systematyczna: kwas 2-aminoetanosulfonowy, C2H7NO3S) - organiczny związek chemiczny, Jest aminokwasem, chociaż nie posiada grupy karboksylowej: R-COOH. Posiada jednak grupę sulfonową: R-SO2OH, która jest charakterystyczna dla wszystkich kwasów sulfonowych. Tauryna nie polaryzuje światła, nie posiada ona więc konfiguracji L ani D w przeciwieństwie do większości aminokwasów.
Jest to tekst z wikipedii. Mówi Ci to coś? Jak tak to przetłumacz mi to na praktykę!
Wiem że są informacje na temat tauryny w różnych źródłach ale ja chce wiedzieć o co chodzi i jaki ma skutek, a nie jakieś konfiguracje itp.
Przeczytałeś tylko pierwsze 2 zdania. Przeczytaj do końca, a na pewno się do wiesz co daje Ci tauryna. Lepiej Ci tego nikt nie wytłumaczy.