Witam mam male pytanko biore teraz aakg i bcaa kupilem po taniosci nitobolon II i i onosnie tego z czym moglbym to zmixowac bo to jest na pompke a chcial bym jeszcze cos na sile porzadnego zeby to wspolgralo z nitro . Prosze o odp
Prosze o Podpowiedz
Rozpoczęty przez Kliber21, Ponad rok temu
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
A JA CO DZIEN SIE UCZE Z NUMEREM PIERWSZYM W SZKOLE ZYCIA
Napisano Ponad rok temu
nitro to kąpleksowy suplement nie trzeba go z niczym łączyć wystarczy zobaczyc na jego skład
Napisano Ponad rok temu
Kliber21, zadbaj o odpowiedni trening
Napisano Ponad rok temu
OK rozumiem ale jezeli chcialbym cos do niego dokupic to co bylo by najlepszego????
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
ja bym dorzucił Horse power , po tym stacku jak i po nitro 2 poszło mi najwiecej siły , wiadomo ze na kazdego dziala co innego ale dziele sie swoimi spostrzezeniami
Napisano Ponad rok temu
Ok . Kupilem L-Glutamine ale niech powie mi ktos jak to najlepiej dawkowac ?? Bo tu zn tylu jest strasznie niedokladnie napisane . prosze o odp
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Glutamina (w zaleznosci od wagi 1g na 10 kg masy, mozna więcej)
Rano 30 min przed posilkiem np. 2g, bezposrednio po treningu np. 5g, wieczorem np. 3g. Dobrze popijac glutamine odzywka typu CARBO np po treningu lub polaczyc ją z BCAA. Pozatym niema zadnych przeciwskazan do jej łaczenia. nalezy pamietac tylko ze peptyd l-glutaminy dobrze polaczyc z odzywka bialkowa lub po posilkach.
Rano 30 min przed posilkiem np. 2g, bezposrednio po treningu np. 5g, wieczorem np. 3g. Dobrze popijac glutamine odzywka typu CARBO np po treningu lub polaczyc ją z BCAA. Pozatym niema zadnych przeciwskazan do jej łaczenia. nalezy pamietac tylko ze peptyd l-glutaminy dobrze polaczyc z odzywka bialkowa lub po posilkach.
Napisano Ponad rok temu
jesli masz czystą glute to proponuje 5g z rana na czczo przed , po trenigu i przed snem
Napisano Ponad rok temu
no dzienki bardzo wam ale mam jeszzce pytanko czy w DNT tez brac i jak?? i niech mi ktos powie dlaczego nie brac tego przed treningiem tylko po?? czyli jezeli waze 80 kg to musial bym brac 8 g na dzien w treningowe a w nie treningowe??
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
w DNT bierz tylko rano na czczo i przed snem