sprzet do siłowni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajnie ze wam sie podoba , dziś zamierzam ułożyć sobie juz taki pożądny plan z w ykorzystaniem całego sprzętu i dam go tu do oceny
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
ma on 19 lat ale jak by jego mama zobaczyla foto nagich panienek to by opierdol dostał
Napisano Ponad rok temu
ma on 19 lat ale jak by jego mama zobaczyla foto nagich panienek to by opierdol dostał
O ja pierdole
Napisano Ponad rok temu
jak by to było moje pomieszczenie to bym tam kumpla poprosił zeby jakiego grafa namalował konkretnego ale puki co mamy juz 7 plakatow ktore otzymalismy w paco
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziś chciałem cw o 13 bo kumpel nie mogl puzniej wiec mi to bylo wszystko jedno. tylko okazalo sie ze nikogo nie ma w domu o 13 wiec zadzwonilismy to kumpla okazalo sie ze jest na zakupach i zgodził sie zebysmy przeszli przez plot bo pomieszczenie gdzie jest silka ma zazwyczaj okno otwarte więc sie biliśmy pochwili patrzymy ktoś sie kreci przy domu i gdzieś dzwoni pochwili ktos przyjechał pod dom i wydzwania domofonem my siedzimy na silce, przeciez nie bedziemy odbierac i po domu sie krecić w koncu patrze przyjaly albo psiarskie nieoznakowanym albo ochrona wyszedlem z silki kumpel wyszedl za mna zaczelem im wszystko wyjasniac ale nie chcieli uwiezyc i zaczeli nas spisywać w tedy przyjechał wlasciciel domu (ojciec kumpla) on nic nie wiedział ze my jestesmy ale znał nas i wszystklo bylo ok poszlismy cw. zrobiłem martwy ciag i wpada matka mojego kumpla zdenerwowana mowi jakies *******y i wkoncu mowi dziś wolala bym zebycie poszli bo musze ochlonąć przyjdźcie jak sz\ymon bęzie miał czas, troche byłem w****iony bo roz***ało to nam trening :zdegustowany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu