Kolejny cykl
Napisano Ponad rok temu
bralem juz przerozne bialka, gainery, kilka kreatyn, ze stackow CELL PUMP i NITROBOLON II... potrzebuje cos jeszcze silniejszego, mysle nad kolejnym stackiem (jak macie jakies fajne pozycje, dosyc mocne bo naprawde ciezko mi o przyrosty)
Jezeli chodzi o bialko to ma byc tylko na dawke rano po przebudzeniu, po treningu razem z carbo i przed snem.... propozycje mam nastepujace: WPC OSTROWIA (tyle ze tylko na dzien sie nadaje a na dzien prosilbym o opinie bo nigdy tego nie bralem) PRO LONGATUM BIOGENIXA, PERFECT WHEY PROTEIN TRECA lub SYSTEM PROTEIN 80 OLIMPU... chyba ze znacie jakies inne ciekawe...
Oprocz tego jakies CARBO, carbo nie mialem nigdy i nie za bardzo wiem ktore by bylo dobre.. jakbyscie mogli jakies polecic... zastosowanie tylko po treningu+ bialko
i jeszcze jakies dobre aminokwasy, chyba ze wystarczy po treningu jak wrzuce to carbo+odzywka bialkowa...
aaa i jaki byscie polecili FAT BURNER??? bo na tym tez sie nie znam bo nigdy nie stosowalem, czytalem ze dobry jest VENOM HYPERDRIVE 3.0 albo SCORCH.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zamiast fat burnera proponuję CLA oraz Omega3 ograniczy to odkładanie nowego tłuszczu.
z mocnych kreatyn to naprawdę jest bardzo dużo możliwości. Storm, Green Magnitude, 2xNOZ. ZAleży na czym Ci najbardziej zależy.
Białko Prolongatum będzie OK
Carbo Treca
aminokwasy zbędne wystarczy białko + carbo
Napisano Ponad rok temu
Jedno z drugim za bardzo nie idzie w parze.
nie ma rzeczy niemożliwych , rozwój masy mieśniowej podczas aerobów może być spowolniony ale nie będziesz obrastał w fat , przy odpowiedniej diecie i treningu wszytsko da sie zrobić
CARBO BIOGENIXA najlepsze jakie jest obecnie na rynku w dobrej cenie chyba ze stac cie na wysoką jakosc i większa cene to polecić ci moge VEXTARGO , VITARGO
prolongatum będzie jak najbardziej dobre dla twoich potrzeb
ze staków polecam NOX PVL ,SUPER PUMPA 250 ,X -TREAM STAC KAIZEN
jesli chcesz sie bawić w spalacze to TIGHT , SCHORCH ,AMPV2 ,REDLINE ,HYDROXYCUT ,MELDOWN , THYROTHERM NEX GENARATIONdla mnie czołówka wśród spalaczy VENOM niestety ten zajebiście ścinajacy fycofany z naszego rynku z powodu zanieczyszczenia sybutraminą
CLA+GREEN TEA może też byc pomocny w utrzymaniu formu
możesz z aminek podac sobie BCAA proponuje BCAA XTREA ACTIVLAB
Napisano Ponad rok temu
A co do tego picia bialka po przebudzeniu czy dobre bedzie jezeli wstane wypic bialko na katabolizm po nocy, odczekam z godzine i zjem sniadanie jako juz posilek przedtreningowy i pojde pozniej cwiczyc??
Napisano Ponad rok temu
rano białeczko i odrazu po nim sniadanie, potem jeszcze jakis posiłek porzadny i na trening
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Carbo: Carb Bx biogenixa 2 kg
ActivLab - CLA + GREEN TEA 60 kaps.
Białko na dzien (szybkoprzyswajalne po przebudzeniu i po treningu bezposrednio razem z carbo) i tu do wyboru nastepujace bialka:
ctivita /ActivLab - Whey Protein Isolate 90 plus cena 65 zl za 750 g
HI TEC Anabolic Protein 1000 cena 75zl za 1kg
OLIMP 100% Natural WPI cena 84 zl za 1 kg
OLIMP Pure Whey Isolate 95 cena 69zl za 750g
OLIMP Whey Pro Isolate cena 100zl za 1 kg
Białko na noc:
TREC nitroprogen
Witaminy:
ACTIVLAB Top 10 90 kap. (chyba ze znacie jakies inne dobre a niedrogie )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Rano na czczo i po treningu Aminy w płynie BCAA+CARBO
białkiem ostrowia uzupełniaj dietę lub jak masz kasę to SP80, na noc według mnie też się nadaje.
Na Carbie z Olimpu mniej się męczyłem na treningu niż na BX
Green tea raczej nie potrzebujesz, to jest dobre przy bardzo długim stosowaniu na odchudzanie, jak nie chcesz nabrać tłuszczu to CLA 300-500mg po posiłku, ale tylko wtedy jak posiłek był za tłusty, jak trzymasz dietę to zbędne.
Napisano Ponad rok temu