Chce kupic na dniach:
NitroBolonII(750g) + TREC Perfect Whey Protein(1800g) = ok.200zł; mam jeszcze do tego w domu Animal Pak'a gdzies jeszcze 20 saszetek. Dobre polaczenie?? Jak nie to dlaczego i jakie bylo by dobre, zaproponujcie cos.
Waze 75kg/178 i pomimo gdzies ok2letniego stazu na silowni nie umiem przybrac na wadze

Efekt: Nie chce byc wielki tylko fajnie wyjeba*** juz widac ze cwicze ale chcialbym to wszystko powiekszyc
 A gainer raczej odpada bo nie chce miec brzuszka :)tylko kostke
 A gainer raczej odpada bo nie chce miec brzuszka :)tylko kostke ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Treningi 5/6 razy w tyg. tak od 2 miesiecy wczesniej bylo 4/5 no i bylo gdzies tak razem moze przez ponad te 2lata co chodze na ta silownie z 4miesiecy przerwy (siła wyzsza, nie z lenistwa) ;]
 Treningi 5/6 razy w tyg. tak od 2 miesiecy wczesniej bylo 4/5 no i bylo gdzies tak razem moze przez ponad te 2lata co chodze na ta silownie z 4miesiecy przerwy (siła wyzsza, nie z lenistwa) ;]

Teraz mam sportowa sylwetke, dalej chce taka miec tylko tak jak napisalem wczesniej... wszystko zeby bylo troche wieksze. No a nie umiem wyjsc poza te 75kg zeby utrzymac at wage.
 Teraz mam sportowa sylwetke, dalej chce taka miec tylko tak jak napisalem wczesniej... wszystko zeby bylo troche wieksze. No a nie umiem wyjsc poza te 75kg zeby utrzymac at wage. zeby do 100 zjechał. Tylko facet ma 45 lat to zeby mi po tym nie zszedł za 5dni
 zeby do 100 zjechał. Tylko facet ma 45 lat to zeby mi po tym nie zszedł za 5dni  i znika w oczach
  i znika w oczach   nic wiecej mu nietrzeba
  nic wiecej mu nietrzeba

)
 ) 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook