Moja waga 95 kumpel 100
wzrost 185 i 185
staż 3 lata
wiek 24 i 19
Dodam że pierwszy cykl to metanabol po 150 tabletek.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jarek1984, dnia 07.02.2009 - 16:53 , napisał:
Tyle ile widać na zdjęciu 5 ampułek słyszałem że trzeba brać mniej dlatego mysłałem żeby brać po pół na osobe.
Napisano Ponad rok temu
tomekxd, dnia 07.02.2009 - 20:40 , napisał:
masz 1000mg zeby byl sens dece musisz ciagnac przez 12 tyg. 300mg na tydz jak na pierwszy cykl to to Ci starcza na 1,5 tyg jak we 2 chcecie wiec to jest bardzo mala ilosc + tesc oczywiscie tak mi sie wydaje jak jestem w bledzie niech mnie ktos poprawi.
Napisano Ponad rok temu
jarek1984, dnia 07.02.2009 - 19:21 , napisał:
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
MAC weź tu odpisz bo głupieje!!!
Napisano Ponad rok temu
jarek1984, dnia 07.02.2009 - 18:21 , napisał:
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
MAC weź tu odpisz bo głupieje!!!
Napisano Ponad rok temu
tomekxd, dnia 07.02.2009 - 18:44 , napisał:
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
Napisano Ponad rok temu
tomekxd, dnia 07.02.2009 - 20:44 , napisał:
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
Napisano Ponad rok temu
barto5, dnia 07.02.2009 - 21:44 , napisał:
co???????2 paczki wystarczą na osobe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
laska05b, dnia 07.02.2009 - 19:06 , napisał:
co???????
![]()
![]()
chyba nie brales nigdy deki jak juz ktos napisal min brania deki to 10 tyg bo sama ona rozkreca sie po 6tyg
a trzeba brac ja min 200mg e7d i do tego obowiazkowo tesc i koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
a co sie tyczy zalozyciela tematu lepije odpusc sobie ta deke bo nie masz pojecia i jeszcze chcesz to brac z kumplem na pol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kris89, dnia 07.02.2009 - 22:30 , napisał:
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5Laska zobacz jeszcze raz dokładnie zdjęcie to są flakony ze stężeniem 100mg/1ml ale flakony po 2ml(przynajmiej takie są na zdjęciu).
A tak po za tym jest duże prawdopodobieństwo że będziesz miał fake
To jeden z najczęściej podrabianych sterydów.
Napisano Ponad rok temu
laska05b, dnia 07.02.2009 - 23:31 , napisał:
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5
Napisano Ponad rok temu
kris89, dnia 07.02.2009 - 23:15 , napisał:
10 tygodni po 200mg e7dHehe to żeśmy się wszyscy dogadali. barto5 napisał: 2 paczki wystarczą na osobe. Za co żeś raczył go zjebać, a przecierz dobrze napisał bo jak sam napisałeś 1 opakowanie= 5 amp,a na cykl potrzeba 10 amp. hehe laska ty chyba jakiś wczorajszy jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co po cyklu?? |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
Cykl oraz trening do oceny |
Odżywki i Suplementy |
|