Moja waga 95 kumpel 100
wzrost 185 i 185
staż 3 lata
wiek 24 i 19
Dodam że pierwszy cykl to metanabol po 150 tabletek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile widać na zdjęciu 5 ampułek słyszałem że trzeba brać mniej dlatego mysłałem żeby brać po pół na osobe.ile masz tej deki? to sa 100 wiec tzeba jej miec troche a do niej oczywiscie musi byc tesc
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile widać na zdjęciu 5 ampułek słyszałem że trzeba brać mniej dlatego mysłałem żeby brać po pół na osobe.
Napisano Ponad rok temu
masz 1000mg zeby byl sens dece musisz ciagnac przez 12 tyg. 300mg na tydz jak na pierwszy cykl to to Ci starcza na 1,5 tyg jak we 2 chcecie wiec to jest bardzo mala ilosc + tesc oczywiscie tak mi sie wydaje jak jestem w bledzie niech mnie ktos poprawi.
Napisano Ponad rok temu
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
MAC weź tu odpisz bo głupieje!!!
Napisano Ponad rok temu
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
MAC weź tu odpisz bo głupieje!!!
Napisano Ponad rok temu
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
Napisano Ponad rok temu
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
Napisano Ponad rok temu
co???????2 paczki wystarczą na osobe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co???????
![]()
![]()
chyba nie brales nigdy deki jak juz ktos napisal min brania deki to 10 tyg bo sama ona rozkreca sie po 6tyg
a trzeba brac ja min 200mg e7d i do tego obowiazkowo tesc i koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
a co sie tyczy zalozyciela tematu lepije odpusc sobie ta deke bo nie masz pojecia i jeszcze chcesz to brac z kumplem na pol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5Laska zobacz jeszcze raz dokładnie zdjęcie to są flakony ze stężeniem 100mg/1ml ale flakony po 2ml(przynajmiej takie są na zdjęciu).
A tak po za tym jest duże prawdopodobieństwo że będziesz miał fake
To jeden z najczęściej podrabianych sterydów.
Napisano Ponad rok temu
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5
Napisano Ponad rok temu
10 tygodni po 200mg e7dHehe to żeśmy się wszyscy dogadali. barto5 napisał: 2 paczki wystarczą na osobe. Za co żeś raczył go zjebać, a przecierz dobrze napisał bo jak sam napisałeś 1 opakowanie= 5 amp,a na cykl potrzeba 10 amp. hehe laska ty chyba jakiś wczorajszy jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo pijany byłes pozdroa no tak
bo ja nie zaczailem cos mi sie poje...lo i nie wiem ale jakos pomyslalem ze te dwie paczki na nich dwoch
![]()
sam nie wiem dlaczego tak pomyslalem
![]()
sory barto
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nitrobolon 2 i Xpand w jednym cyklu |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||