DRUGI CYKL
Napisano Ponad rok temu
Moja waga 95 kumpel 100
wzrost 185 i 185
staż 3 lata
wiek 24 i 19
Dodam że pierwszy cykl to metanabol po 150 tabletek.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile widać na zdjęciu 5 ampułek słyszałem że trzeba brać mniej dlatego mysłałem żeby brać po pół na osobe.ile masz tej deki? to sa 100 wiec tzeba jej miec troche a do niej oczywiscie musi byc tesc
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile widać na zdjęciu 5 ampułek słyszałem że trzeba brać mniej dlatego mysłałem żeby brać po pół na osobe.
masz 1000mg zeby byl sens dece musisz ciagnac przez 12 tyg. 300mg na tydz jak na pierwszy cykl to to Ci starcza na 1,5 tyg jak we 2 chcecie wiec to jest bardzo mala ilosc + tesc oczywiscie tak mi sie wydaje jak jestem w bledzie niech mnie ktos poprawi.
Napisano Ponad rok temu
masz 1000mg zeby byl sens dece musisz ciagnac przez 12 tyg. 300mg na tydz jak na pierwszy cykl to to Ci starcza na 1,5 tyg jak we 2 chcecie wiec to jest bardzo mala ilosc + tesc oczywiscie tak mi sie wydaje jak jestem w bledzie niech mnie ktos poprawi.
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
MAC weź tu odpisz bo głupieje!!!
Napisano Ponad rok temu
tomekxd ja nie brałem wczesniej deki ale wydaje mi sie że nie masz o tym zielonego pojecia(może się myle) 1,5 ampułki na strzał?! chyba cos ci się pomyliło, czyli na sesje 12 tygodni powiniennem mieć ponad 5 paczek deki !!!
Dobrze Ci napisał przy twojej wadze 200mg\e7d to minimum. Deca się długo rozkręca wiec nie ma sensu robić krótrzego cyklu niż 8 tygodni , a optymalnie to 10 i więcej. Cykl na dece to kosztowna sprawa wiec jeżeli nie masz kasy to zrezygnuj i zastanów się nad czymś innym. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
Napisano Ponad rok temu
Mi sie wydaje ze mam pojecie powinienes miec 5 paczek bo one sa 100 i do tego tesc.
tak optymalnie :
1-10 deca 200mg e7d
1-10 tesc enan 200mg e5d
Tak jak kolega napisal duzo kasy potrzebne na taki cykl a juz nie mowie po cyklu na podtrzymanie efektow + odblok
Napisano Ponad rok temu
Tak ale flakony po 2ml. Co nie zmienia sytuacji że tego nandrolenu masz za mało jak na 1 osobe nie mówąc już o 2. Ale jak nie wierzysz to poczekaj na MAC'a lub Laska'e.
Napisano Ponad rok temu
co??????? chyba nie brales nigdy deki jak juz ktos napisal min brania deki to 10 tyg bo sama ona rozkreca sie po 6tyg2 paczki wystarczą na osobe
a trzeba brac ja min 200mg e7d i do tego obowiazkowo tesc i koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
a co sie tyczy zalozyciela tematu lepije odpusc sobie ta deke bo nie masz pojecia i jeszcze chcesz to brac z kumplem na pol zal
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co??????? chyba nie brales nigdy deki jak juz ktos napisal min brania deki to 10 tyg bo sama ona rozkreca sie po 6tyg
a trzeba brac ja min 200mg e7d i do tego obowiazkowo tesc i koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
a co sie tyczy zalozyciela tematu lepije odpusc sobie ta deke bo nie masz pojecia i jeszcze chcesz to brac z kumplem na pol zal
Laska ładnie to opisał.
Tak dla Twojej wiadomości ( jarek1984 ), jak miałem cykl Nandrolone+Testosteron to wyszło :
Nandrolone 600mg/week 14tyg ( 3 amp po 2ml 100mg/1ml) + Testosteron 1000mg/week ( 4 amp po 1ml 250mg ). Przy 200mg na tydz odczujesz lekkie działanie Nandrolonu chyba ze wrzucisz do cyklu Winstrol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5Laska zobacz jeszcze raz dokładnie zdjęcie to są flakony ze stężeniem 100mg/1ml ale flakony po 2ml(przynajmiej takie są na zdjęciu). A tak po za tym jest duże prawdopodobieństwo że będziesz miał fake To jeden z najczęściej podrabianych sterydów.
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
tak wiem dlatego napisalem ze najmniejsze minimum to 200mg e7d czyli 1amp a w opak ma ich 5 a cykl minimum to 10 tyg czyli jeszcze musi dokupic 5
Hehe to żeśmy się wszyscy dogadali. barto5 napisał: 2 paczki wystarczą na osobe. Za co żeś raczył go zjebać, a przecierz dobrze napisał bo jak sam napisałeś 1 opakowanie= 5 amp,a na cykl potrzeba 10 amp. hehe laska ty chyba jakiś wczorajszy jeszcze
Napisano Ponad rok temu
10 tygodni po 200mg e7dHehe to żeśmy się wszyscy dogadali. barto5 napisał: 2 paczki wystarczą na osobe. Za co żeś raczył go zjebać, a przecierz dobrze napisał bo jak sam napisałeś 1 opakowanie= 5 amp,a na cykl potrzeba 10 amp. hehe laska ty chyba jakiś wczorajszy jeszcze
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
bo pijany byłes pozdroa no tak bo ja nie zaczailem cos mi sie poje...lo i nie wiem ale jakos pomyslalem ze te dwie paczki na nich dwoch sam nie wiem dlaczego tak pomyslalem sory barto