witam, jak widac jestem nowy, po przecczytaniu duzo tematow, postanowilem sie zarejestrowac i mam do was takie male pytanie, co jest lepsze ? Nitrobolon Energizer czy x-pand ? czytalem duzo postow na tym forum i nie tylko, i nie ktorzy nazekaja na nitrobolon i polecaja x-pand lecz wiekszosc go poleca, mam kumpla ktory wlasnie bral nitrobolon energizer i no poszedl ladnie po tym, oczywiscie nie bral tylko tego, tylko jeszcze creatyne i nie raz HMB. Jestem z malym stazem, bo cwiczylem juz dawno, lecz jakos mnie do tego nie ciaglo. Postanowilem sprobowac na koniec wakacji, cwiczylem okolo 5miesiecy i predzej mialem problemy podniesc 45kg, lecz po tych 5 miesiacach podnosilem tak 60kg, wazylem wtedy 65kg, wiec mysle ze przez taki okres troche sily nabralem. Teraz cwicze tak od tygodnia, sily nic nie stracilem. Ostatnio podszedlem pod 70kg i chcialem wycisnac, bylem pozytywnie nastawiony i udalo sie Mialem odzywke Mega Mass 2000 i regularnie ja pilem i cwiczylem i bralem creatyne. Teraz moja waga wynosi 75-76kg. Chcialbym Nabrac jeszcze troche sily i wagi. Co polecacie ?
http://forum-kultury...izer-vs-x-pand/