Dla początkującego - coś na mase, siłę
Napisano Ponad rok temu
176cm, 70kg. Trochę ćwiczę na sucho, ale bardziej relaksacyjnie, jakieś pompeczki, hantle i drążek w pokoju rano i przed snem tak więc nie ma mowy o żadnym pro treningu. Chciałbym własnie zaczac ćwiczyć na serio, popraic swoją sylwetke i masę. Jakie odżywki polecicie mi na początek ? Jem dużo i dobrze takze mozecie pominąc kwestię diety.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=31089
Jakie odżywki polecicie mi na początek ?
witaminy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no coz, w takim razie pocwicze bez suplementow, nie wiedzialem czy sa moze jakies odzywki wspomagajace ktore moze zarzyc amator. teraz wiem ze nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytam kulturalnie o zdanie fachowcow, pokaz mi kurwa gdzie napisalem ze chce zeby mnie od razu rozwaliło. samael1, dzieki za rade ale ja tez ci dam jakas - wiem ze cwaniactwo cie rozpiera ale naucz sie kulturalnej odpowiedzi i troche manier
alez ja cie ani razu nie obrazilem, poprostu napisalem zebys sobie darowal. Bo plakac sie chce jak kolesie tak jak ty nawet jeszcze nie zaczeli cwiczyc, a skoro nie zaczeli cwiczyc to pewnie nawet nie wiedza jak cwiczyc, jakie cwiczenia, jaka technika, jakie urzadzenia, skoro nie wiedza jak cwiczyc to zapewne o diecie tez maja niewielkie pojecie ale juz wypytuja o odzywki, kij z tym ze nie cwicze i jeszcze nie wiem jak ale o odzywki juz moge spytac. Ty najpierw zaloz post w dziale "trening" i w dziale "dieta" a za minimum 3 miechy wroc do tego działu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci jakie jest moje zdanie, Ja jak zaczynałem cwiczyc od pierwszego dnia zastosowałem porzadna diete oczywiscie w jej ulozeniu pomogło mi liczne zakładanie postów w dziale dieta i mnósteo literatury... W ciagu dwuch miesicy przybyło mi 6 kg masy i zauwazam zmiany w sylwetce i o zadnych odzywkach nawet nie mysle bo po co jak kupie sobie wiecej zarcia i mam to samo. jedyne co to za pare miesiecy o kretce mysle wiec daj sobie spokój i jak chcesz cwczyc to tylko DIETA I TRENING
dobrze mlody mowi
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci jakie jest moje zdanie, Ja jak zaczynałem cwiczyc od pierwszego dnia zastosowałem porzadna diete oczywiscie w jej ulozeniu pomogło mi liczne zakładanie postów w dziale dieta i mnósteo literatury... W ciagu dwuch miesicy przybyło mi 6 kg masy i zauwazam zmiany w sylwetce i o zadnych odzywkach nawet nie mysle bo po co jak kupie sobie wiecej zarcia i mam to samo. jedyne co to za pare miesiecy o kretce mysle wiec daj sobie spokój i jak chcesz cwczyc to tylko DIETA I TRENING
takie sranie w banie jakbym siedzial z dupa w domu i nic nierobil to wiadomo ze bym sie skupil tylko na konkretnej szamie +
treningi ,ale co to za zycie ?
Napisano Ponad rok temu