Zrzucenie ZNACZNEJ ilości tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
Zależy mi na jak najszybszym zrzuceniu tej nadwagi. Największe ilości tłuszczu to chyba brzuch. Klatke już robiłem troche i nie jest źle. Za to brzuch - masakra. Zwisająca fałda tłuszczu pod pępkiem (choc jak robiłem troche A6W to odrobinę się spłaszczał) i najtrudniejsze do zwalczenia - tłuszcz na biodrach. Przez to wyglądam jakbym w klatce był tak samo szeroki jak w biodrach (klatka - 110cm). Żeby nie robic bałaganu chciałem się podpiąc np. pod temat ABS'a, ale zauważyłem, że jest przecież ogromna różnica między moim a jego problemem, więc mogłoby to wymagac zupełnie innych działań. Bardzo proszę o ułożenie mi jakiegoś dobrego treningu. Do dyspozycji mam: sztangę prostą, sztangę falowaną (czy łamaną), dwie sztangielki, drążek do podciągań, ławkę skośną do brzuszków i niedługo będzie ławka pozioma pod sztangę. Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
trening 50-60 min po jednym ćwiczeniu na każdą partie ( ułożyć czy sobie poradzisz ? )
po treningu 30min areobów ( skakanka ,bieganie , rowerek itp ) z czasem zwiększaj czas areobów zmniejszaj treningu ( ale to za jakis czas ) i to na razie wystarczy z czasem warto by było zorganizować trening areobowy w pozostałe dni z rana ( ale na razie nie potrzeba , musisz wejść w rytm )
dieta obowiązkowo musi być , przydadzą sie jakieś odżywki , białko czy bcaa
Napisano Ponad rok temu
- jestem w tych tematach jeszcze "zielony" więc byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś jednak ułożył mi jakiś konkretny trening. Pozdrawiamtrening 50-60 min po jednym ćwiczeniu na każdą partie ( ułożyć czy sobie poradzisz ? )
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
wyciskanie sztangi/hantli na ławce
podciąganie na drążku
wyciskanie hantli siedząc
uginanie ramion ze sztangą/hantlami stojąc
wyciskanie francuskie leżąc na ławce
przysiady ze sztangą
wspięcia na palce ze sztangą na barkach
oczywiście kombinacji jest wiele
wszystkich ćwiczeń po 3 serie ,zakres powtórzeń raczej bliżej nie określony rób ile dasz rade bo sprzęt masz ograniczony ale nie schodź poniżej 10
i po treningu areoby jak mówiłem rowerek , bieganie skakanka itp ze 30 min , pilnuj czasu treningu i areobów bo później będziemy to zmieniać
i proponował bym kupno białka uniwersalnego , matrix , system protein 80 olimpu czy jakieś inne oraz bcaa (albo samo bcaa np Kaizena , olimpu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry, że ciągle się wam naprzykrzam, ale nie chciałbym czegoś na opak robic, więc nie chce obejżec przez przypadek czegoś innego (sprawdzałem z A6W - pełno filmików, a jakoś każdy autor coś ulepszał po swojemu)
Napisano Ponad rok temu
wiadomo trening i dieta owszem
ale od abs i robienia brzuszków tłuszcz mu nie zleci
aeroby i jeszcze raz aeroby!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie masz pleców?? NIE OSZCZĘDZAJ ŁOKCI!!!...
Napisano Ponad rok temu
Co o tym myślicie?
I czy kupic do tego coś jeszcze?
Napisano Ponad rok temu
nieodzownym elementem beda też aeroby
Napisano Ponad rok temu