Zaznaczam ze mam 15 lat, lecz nie, nie jestem dzieckiem ktore chce sie popytac jak zdobyc szybkie efekty hehe
Wiec tak, mieszkam w Londynie i kupilem 2 tyg temu Kreatyne "Createmax Extreme" firmy "Maximuscle" za 44 funty (~200zl) jest to 1103 gramy proszek.
Skład:
na 33g (Jedna porcja)
Energy: 124Kcal - 526Kj
Carbohydrate: 18.6g
Protein: 11.5g
Fat: trace
Creatine monohydrate: 5g
L-glutamine: 5g
GAA*: 1g
L-glycine: 1g
Potassium Bicarbonate: 0.5g
Sodium Bicarbonate: 0.5g
Fenugreek Extract 92mg
Albion Magnesium chelate 50mg
D-pinitiol 28mg
Bioperine(Black pepper extract) 5mg
Mysle ze juz w piatek wypije to wszystko, i teraz jest pytanie czy wedlug was zawodowcow ta kreatyna jest dobra, i gdybyscie mieli ja do wyboru wzielibyscie?
Pije juz ja od 2tyg, 2 razy dziennie po szkole lub w szkole ~15:00 i wieczorem 22:00
wieczorem rowniez cwicze, tak wiem ze zle ja biore lecz zauwazylem duze rezultaty
w ciagu 2tyg
W obwadzie muskól przyrost o 1,5CM!
klatka o 5cm!
i waga skoczyla o 5kg
kolejne pytanie:
czy jak np. przestane cwiczyc i brac kreatyne czy ten efekt opadnie? Czy to co wycwiczylem zostanie?
Kolejne pytanie, jakie najlepsze cwiczenie na terenie domu aby moc podnosic wiecej na laweczce bo jednym slowem jestem strasznie slaby na laweczce, niby jestem silny ale nie mam mocy zeby te sztange wycisnac, mam sztange w domu lecz laweczki nie stety nie.
Dzieki i pozdrawiam
1)Wiek 15 lat
2)Wzrost 179cm
3)Waga 57kg
4)Stopień zatłuszczenia slabe
5)Metabolizm Bardzo szybki
6)Cel suplementacji: masa, rzeźba, siła, wytrzymałość.
7)Staż treningowy 3 miesiace
8)Czy już brałeś jakieś suplementy/odzywki? Tylko ta co wymienilem tutaj
9)Czy przestrzegasz diety? Nie sposywam diety lecz unikam tluszczu
10)Ile pieniedzy mozesz przeznaczyc na suplementy badz odzywki - i na jaki czas maja one starczyc ? Cena nie gra roli jak i czas.