Dieta na czystą masę mięsniową.
Napisano Ponad rok temu
A więc tak:
Rano, przed wyjazdem do szkoły: Płatki owsiane zalane mlekiem zimnym, rozmieszanym z surowym białkiem
W szkole podczas lekcji: (do tej porty jadłem ryż ale to jest strasznie nie wygdone w szkole) 2 grachamki z dużą ilościa wędliny i lastrem sera zółtego, popijane kawą lub napojem)
Po szkole, bezpośrednio kilka minut przed treningiem: Ryż zmiksowany z bananem
Około 40 min po treningu: obiado-kolacja, normalny w zależności jaki ktoś z rodziny zrobi. najczęściej rosół, mięso, ziemniaki. Czasem bywa że tłuste, przpiekane ziemniaki z róznymi dodatkami typu cebula, pomidor itp.
Około godziny 21: Kanapki/zapiekanki z chleba/inne.
Nie jest to dzieta idealna i wymarzona jednak taka jaką teraz dam rade stosować. jednak napewno chciałbym zmienić sposób odzywiania się wieczorami po treningu, jem na ogół mało pożywne i zdrowe jedzenie. Dużo kalori itp. Co do pierwszego posiłku po treniungu czyli tej obiado kolacji to bywa czasem że jem to przed treningiem, starać się to jadać puźniej czy obojętne? Raczej w tym przypadku nie mogę zmienić tego co jem;/ Natomiast przy kolacji około 21 mam pole do popisu. I tu prosiłbym o rade co najlepiej zjeść. Myśłałem nad jakiś czymś w rodzaju pieczywa WASA ale nie mam o tym pojęcia więc prosze o rade. No może jeszcze jakaś korekta tego powyżej? Aha i jeszcze jedno; lepiej płatki owsiane czy kukurydziane? lepiej ryż normalny biały czy brązowy?
Proszę nie pisać tu o suplementacji bo o tym mam inny temat.
Tutaj o mojej suplemencji.
Napisano Ponad rok temu
1.platki z mlekiem moga byc kukurydziane i owsiane na zmiane
2.najlepiej jakbys powrocil do ryzu w szkole .brazowy w ciagu dnia po trenigu bialy lub makaron
3.a rodzinne obiady to sobie daruj ja czasem tylko zupke zjem jakas
4.na kolacje twarog
mysle ze pomoglem
Napisano Ponad rok temu
Rano, przed wyjazdem do szkoły: Płatki owsiane lub kukurydziane zalane mlekiem, jedno jajko przypieczone dwustronie na patelni bez tłuszczu.
W szkole podczas lekcji: ryż biały albo bułka pełnoziarnista z wędliną i serem bez masła.
Przed treningiem tylko ewentualne suplementy i odżywki.
Podczas treningu woda z ewentualnym rozmieszanym suplementem.
bezpośrednio po treningu tylko ewentualne suplementy i odżywki.
Około 30-45min po treningu: ryż, 2 banany, postaram się też o piersi z kurczaka albo rybę, czasem zupka z ogromną ilością makaronu.
Kolacja: piewczywo wasa z twarogiem albo chleb pełnoziarnisty z pomidorem lub czymś podobnym. Postaram się jak najczęściej o ten twaróg.
Jak myślicie, jest ok? mam niestety problem z rozłżeniem sobie tych posiłków;/ Dojazd do domu, brak czasu nawet w szkole na spkojny posliłek, sprawiają problemy z tym.
Mam jescze pytanie. Jakie mięso jeszcze można jeść po treningu oprucz ryby i pierści z kurczaka? Podobno ziemniaki są tak samo pożywne jak ryz. Jest możliwe żeby ziemniaki były zamiennikiem zamiast ryżu. po treningu? Co jest w twarogu takiego dobrego i czemu go polecacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie widac twoje rady sa wypas
Z twoim radami dojedzie do twojej wagi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja dziewczyna przy 173 cm wzrostu wazy 57 kg xD to on nie wiem
Napisano Ponad rok temu