Kreatyna a masa
Napisano Ponad rok temu
W domu mam laweczke i drazek, i kilka hantli duzo tez cwicze.
Czy to np wystarczy gdy biore kreatyne.
2. Moj znajomy bierze kretyne, chociaz zacząl jak mial 60kg przy wzroscie 186. Widac bylo efekty po jakims czasie, jendak slyszalem ze przy tak malej masie nie powinno sie brac kreatyny, czy to prawda?
Pozdrawiam
Lukas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dieta była mu potrzebna a nie kreatynaoj znajomy bierze kretyne, chociaz zacząl jak mial 60kg przy wzroscie 186. Widac bylo efekty po jakims czasie, jendak slyszalem ze przy tak malej masie nie powinno sie brac kreatyny, czy to prawda?
Napisano Ponad rok temu
ps. widzialem wiele diet do kreatyny, ale jednak nie na wszytskie produkty mnie stac, lub nie zawsze takie ebde mial na codzien. Jaka jest minimalna dieta?
ps2. pytanie nr 2?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mięśnie nie są zbudowane z kreatyny, tylko z białka (aminokwasów).
Kreatyna pozwala na cięższy trening, wzmaga anabolizm i to w połączeniu z dietą owocuje przyrostem mięśni
Napisano Ponad rok temu
a co do stazu zeby mozna szamac, to nie da sie tego zabardzo tak ocenic,bo mozna cwiczyc 1,5 roku ale chuyowo a mozna tylko 6 miechow ale z glowa...stara szkola mowi ze kreatyna min. po pol roku odpowiedniego treningu i diety...
zmien swoje podejscie pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
skad jest to minimum?
i co mi grozi jak teraz zaczne brac kreatyne teraz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
grozic w punktu widzenia zdrowia to nic ci nie grozi ( bardzo sladowe przypadki wysypek,bole brzucha,sraka ), ale dopoki idzie dobrze na samym jedzeniu ( a na poczatku zawsze idzie, i nie tylko na poczatku ) to po co brac ? z reszta jak juz chcesz to bierz,tylko musi to isc w parze z odpowiednim odzywianiem sie...!
Napisano Ponad rok temu
grozic w punktu widzenia zdrowia to nic ci nie grozi ( bardzo sladowe przypadki wysypek,bole brzucha,sraka ), ale dopoki idzie dobrze na samym jedzeniu ( a na poczatku zawsze idzie, i nie tylko na poczatku ) to po co brac ? z reszta jak juz chcesz to bierz,tylko musi to isc w parze z odpowiednim odzywianiem sie...!
I tu ziom zapoda wasnie cala sentencje tego sportu PIONA
Napisano Ponad rok temu
Ale czy moj zestaw treningowy wystarczy? czy moze cos dodac do tego?
Napisano Ponad rok temu
W domu mam laweczke i drazek, i kilka hantli duzo tez cwicze.
nie no na takim sprzeciwie to ty daleko nie zajedziesz nie masz zadnej sztangi,jakie obciazenie?...najlepiej jakbys sie na silownie zapisal, bo tam bedziesz mial wiekszosc potrzebnego sprzetu do dobrego treningu...A i moze bedziesz mial farta i trafi ci sie jakis instruktor co sie na tym zna i bedzie uczciwy i kitu nie bedzie wciskal heheh
Napisano Ponad rok temu
Sztange mam, cwicze wlasnie na laweczce.
Napisano Ponad rok temu
2.nic ci nie grozi
3.jezeli nie utrzymasz diety jak ja to chociaz racjonalnie i czesto jedz .. Nie boj sie wtedy tez rosnie ..
4.duzo spij