Gdzie po technikum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 widać ze mało wiesz. Weź nie komentuj w tym temacie. Mature z bioli chce brać z rozszeniem, mało kto to tu bierze i ogólnie jest  w h*j ciężka, ale mysle ze dam rade
  widać ze mało wiesz. Weź nie komentuj w tym temacie. Mature z bioli chce brać z rozszeniem, mało kto to tu bierze i ogólnie jest  w h*j ciężka, ale mysle ze dam rade   . Ten technik to raczej tak troche z zainteresowań a troche jako zabezpieczenie,  gdyby była nagle praca potrzebna, raczej nie wiąże z tym przyszłości. Mnie by pasowało wszystko z dziedziny farmaceutycznej, hehe ktoś wie jak sie tam dostać?
 . Ten technik to raczej tak troche z zainteresowań a troche jako zabezpieczenie,  gdyby była nagle praca potrzebna, raczej nie wiąże z tym przyszłości. Mnie by pasowało wszystko z dziedziny farmaceutycznej, hehe ktoś wie jak sie tam dostać?   z tego co słyszałem to płatne studia są i wystarczy byle jaka matura, ale trzeba $$. To prawda? A ty Hx weź na serio nie komentuj w tym temacie,  nawet nie wiesz na czym polega technologia żywności i porównujesz ją z kuchnią, nie ucze sie tu gotować jajek czy robić kanapki...
  z tego co słyszałem to płatne studia są i wystarczy byle jaka matura, ale trzeba $$. To prawda? A ty Hx weź na serio nie komentuj w tym temacie,  nawet nie wiesz na czym polega technologia żywności i porównujesz ją z kuchnią, nie ucze sie tu gotować jajek czy robić kanapki...

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zreszta mozesz isc wszedzie bo raczej na szkole nie patrza tylko na wynik matury
Napisano Ponad rok temu
Akademia Wojskowa? Jaka? Gdzie ?akademi wojskowej

i co z tego co wiem ludzi do szkół wojskowych z maturą 30% nie przyjmują
 (chyba że ktoś ma znajomości)
  (chyba że ktoś ma znajomości)

Napisano Ponad rok temu
 i nic nie wyszło.
  i nic nie wyszło.A co do matury z biologii to dużo masz biologii w technikum,ja byłem w LO i koledzy i koleżanki podchodziły do matury z biologii rozszerzonej i im nie poszło a miały 10 h biologii w tyg+fakultet 6h
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
2. siatka godzin biologi w technikum to 2h w tygodniu /rok biologie masz 2 lata + ostatio rok fakultety, dla porównania w LO masz 3h przez 3 lata + rozszerzenie 2h (u mnie było ze 3 -4 osoby bezpośrednio z nauczycielem gadali sobie i rozwiązywali testy maturalne).
3. aaaaa nie chce mi się już pisać wiec zostanie przy 2.
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
 ktorego po LO byś nie miał

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
ale po LO jesteś lepiej przygotowany na maturę i studiazreszta oprocz matury ci zostaje egzamin do zawodu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Ineed$, ja jestem po liceum ekonomicznym. Niby miałem podobne przedmioty jak znajomi z technikum ekonomicznego. Ale uczyli nas dużo mniej, a i nie miałem żadnych praktyk itd. Najbardziej wkurwia mnie podejście ludzi którzy mówią Ekonomia to matematyka a u Ciebie słabo z matmy (mam podobnie jak ty). Przecież Ekonomia to bardziej Geografia (dział gospodarka) niż matematyka.
Ja jeżeli już jestem w tej ekonomii to chyba będę dalej w to szedł. Marzy mi się stanowisko przedstawiciela firmowego. Ale cały czas kraży mi po głowie ta obsługa ruchu granicznego... jakiś sentyment do mundurów