Źółte oczy ........ wątroba siada?
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1weterynaze to tez lekarze.. poszedlem z psem do weterynarza mail zepsuta wage i psa mi zwazyl na oko no ma jakies 8-9kg i [powiedzalem mu ze to niemozliwe] podal mu antybiotyk, przyszedlem do domu i pies slanial sie na nogach mial goraczke i takie tam zwazylem pasa 4kg jak chuj, myslalem ze podpale mu ta bude. lek podal mu na 8 bo przy mnie liczyl.
2poszedlem kiedys do lekarza.. skarzac sie na wielki bol w uchu, facet zbadal mi gardlo i powiedzxial ze wszystko ok. do ucha mi nawet nie zajzal. myslelem ze mu jebne, no ale chuj poszedlem do drugiego po kilku dniach, tym razem kobieta.. obejzala mnie dokladnie ucho, jedneo drugie i tak dalej, okazalo sie ze mialem ogolne zapalenie uszu, gardla i czegos tam, ponoc mialem fart bo jedyne czego nie mialem zapalenia to nerwow co powoduje paraliz twarzy [dzicz]. najlepsze bo przez jakies 2 tyodnie bylem gluchy, na lewe doslownie a na drugie slyszalem ale tylko z bardzo bliska. kiedys spotkalem kolezanke ze szkoly po 5latach nic nie slyszalem jak mi cos tam opowiadale.
3kolezanki matka byla po operacji, lezala z otwartym brzuchem na sali a pielegniarki graly w karty jak ona wolala je po cos, nie pamietam, ale chyba z bulu sie zwijala.
4moja prababka miala wylew. lekarz:"nie warto brac jej do szpitala bo tylko statystyki mi popsuje". kobieta ma 86lat jest samotna prowadzi gospodarstwo rolne, ma rozruzsnik, krowy, kury, 0 paralizu, wciaz zyje a minelo jakies 8 lat. mam po niej geny
znam takich jeszcze takich duzo, i uwazam ze lekarze nie ruznia sie niczym od takich paprakow jak inni ludzi typu poloze ci plytki w domu "za pol kurczaka i flaszke"
chuj mnie strzela jak o lakarzach slysze, nie chodze do nich jak nie musze, jak mi cos dolega sam najpierw dzialam, sam sobie radze, wrzoda mozna samemu sobie w domu wyciac, w srdniowieczu ludzie sobie jakos radzili.
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co najmniej 2 x 3 tabl dziennie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
mialem kontak z saa jeszcze zanim w internecie zaczeli o tym pisac jak w obecnej chwili
ta a o jakim kontakcie powiadasz ? bo nie widać
sryy za offtop
Napisano Ponad rok temu
nie porównałem cie do detala
tylko napisałem tobie i guźcowi
że po kiego piszecie w temacie o koksach jak
nie znacie odpowiedzi na pytanie?
a pisząc datelowi miałem raczej na myśli jego i rowera
wielkiego znawcę koksu i zma oraz witamin np multiple sport.
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki hx, jak po mnie nie widac to chyba koks na mnie nie dziala
taki mialem kontakt ze koledzy mi przychodzili bym robil im na strychu strzaly, jedni sie bali samemu robic, inni nie siegali do dupy.
a ja napisalem ze nie jestem pewien, ale na moj rozum i wiedze jaka posiadam jakos tam odpowiedzialem, wiem tyle ze na tamto pytanie mozna bylo odpowiedziec nie lykajac jeszcze koksu, i takich pytan jest duzo, najglupsze to takie typu "czy umre szybciej jesli wezme sobie 100tab metki", moim zadniem tak bo od 100tab metki sie dopiero zaczyna
chodzi mi o to ze jest wiele pytan z wiazanych saa na ktore moze odpiowiedziec kazdy normalny przecietny inteligentny czlowiek.
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to ze jest wiele pytan z wiazanych saa na ktore moze odpiowiedziec kazdy normalny przecietny inteligentny czlowiek.
a jednak ktoś na tym forum to rozumie, bo co ma doświadczenie skoro koleś z doświadczeniem na samym sobie nie dociągnie 30, a miedzy czasie będzie ględził dzieciakom, że jak fajnie jest być wielkim i że nie prawda, ze to szkodzi bo jest zdrowy i wielki jak koń.. a potem trumnę xxl trzeba zamawiać i rodzina ma problem, większy niż ten doświadczony typ, w rozpisywaniu psychopatycznych cykli, sprzedawanych jako zdrowe i efektywne
BTW: moja wcześniejsza wypowiedz była do głownego tematu dyskusji:P