Poprosze o porade, sprawa wyglada tak. Cwicze okolo 2 miesiecy, 3 razy w tygodniu, wg treningu http://www.fabrykasi... ... -vt303.htm trening 1
 Stosujac w miare diete i wspomagajac sie mass xxl udalo mi sie przytyc 6kg, obecnie waze 57kg, wzrost 172cm
 Stosujac w miare diete i wspomagajac sie mass xxl udalo mi sie przytyc 6kg, obecnie waze 57kg, wzrost 172cm  Chcialbym osiagnac 70kg. Jednak chyba waga mi sie ostatnio zatrzymala, tzn nie rosnie tak szybko jak wczesniej, albo wogole. Moje pytanie wiaze sie z tym co dalej? Czy powinienem zrobic przerwe z gainerem, tzn zakonczyc jakis cykl? I jeszcze jedno, troche masy przybylo w pasie i w brzuchu, wiec ostre brzuszki zeby zamienic na miesnie?
 Chcialbym osiagnac 70kg. Jednak chyba waga mi sie ostatnio zatrzymala, tzn nie rosnie tak szybko jak wczesniej, albo wogole. Moje pytanie wiaze sie z tym co dalej? Czy powinienem zrobic przerwe z gainerem, tzn zakonczyc jakis cykl? I jeszcze jedno, troche masy przybylo w pasie i w brzuchu, wiec ostre brzuszki zeby zamienic na miesnie? 
Dziekuje z gory.

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook