XPand vs Nitro?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie brałem, ale powiem Ci jedno- wszystko zalezy nie tylko od tego czy zakupisz 10 mega, hiper, super stacków tylko np: czy masz diete, czy dobrze się wysypiasz, czy dobrze trenujesz, jakie masz predyspozycje genetyczne do tego sportu i wielu innych czynnikówPytanko tylko do ludzi ktorzy brali obydwa stacki.
Podsumowując co nie kupisz i tak Cię fajnie kopnie, jeśli bedziesz miał diete, bo to PODSTAWA
PS: ja bym był za xp
Napisano Ponad rok temu
smak ten tropical berry czy jak mu tam co wszyscy zachwalali
był dla mnie obrzydliwy cos jak storm fruit punch
do tego rezultaty były kiepskie a miałem znacznie
lepszą diete i suple niż na cyklu storma
dla mnie XP to juz troche przeżytek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie nastawiam na x treme stack ew storm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko zalezy nie tylko od tego czy zakupisz 10 mega, hiper, super stacków tylko np: czy masz diete, czy dobrze się wysypiasz, czy dobrze trenujesz, jakie masz predyspozycje genetyczne do tego sportu i wielu innych czynników
prosze pana nie prosilem o taka odpowiedz widzac moj staz raczej normalnym jest ze pojecie jakies mam na temat kulturystyki i wiem ze bez diety ani rusz itp. wysypanie sie dobra masz naprawde racje i to ma wielkie znaczenie czy spie 8 godzin czy np. 2 i caly czas jestem zmeczony... (mam nadzieje ze nie zrozumiesz tego jako ironi do twojej osoby) Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze pana nie prosilem o taka odpowiedz widzac moj staz raczej normalnym jest ze pojecie jakies mam na temat kulturystyki i wiem ze bez diety ani rusz itp. wysypanie sie dobra masz naprawde racje i to ma wielkie znaczenie czy spie 8 godzin czy np. 2 i caly czas jestem zmeczony... (mam nadzieje ze nie zrozumiesz tego jako ironi do twojej osoby) Pozdrawiam.
doobre hehe ;d
bierz storma kolego - dobry, sprawdzony przez wielu, nie wiem czy ktos sie na nim zawiodl... heh no i baardzo tanio wychodzi ja teraz bede go drugi raz bral, za pierwszym razem slabo mi poszlo no ale wiem ze to wszystko bylo przezemnie tzn: pilem alko i to duzo, malo jadlem, na silce sie opierdzielalem ale teraz pojade bardzo profesjonalnie i napewno sie nie zawiode
Nitro II fajna rzecz ale wg. mnie to raczej taka zabawka no ni powiem fajna pompka ale porcje tez trzeba wziasc przed treningiem z 25g bo tak to jest srednio i tak
No ale czy wezmiesz nitro czy storma czy xp i tak powinno zadzialac teraz tu raczej sie rozchodzi ile kaski wolisz wydac ;p
EDIT
moderator zamknie ;d
Napisano Ponad rok temu
Temat zamkniety, odpowiedz uzyskana ;p
Pozdrawiam.
tak gdybym tylko wiedzial jak zamknac temat xD...