w przykladowych znalazlem diete dla siebie ale nie wiem co moge w niej zmienic a trzeba zmmienic napewno.
4) Ser twarogowy chudy 100g Chleb żytni razowy 50g Jaja kurze całe 50g odżywka wysokobialkowa typu wpc 20g po 30 minutach Tuńczyk w wodzie 80g Chleb żytni razowy 50g Oliwa z oliwek 10g Mięso z piersi kurczaka b/skóry 150g Ryż brązowy 70g Oliwa z oliwek 10g Makaron dwujajeczny 70g Śledź świeży 80g Oliwa z oliwek 5g godzine przed treningiem: odżywka wysokobialkowa typu wpc 25g od razu po treningu carbo 50g po 30 minutach: Tuńczyk w wodzie 70g Ser twarogowy chudy 100g Chleb żytni razowy 50g odżywka wysokobialkowa typu wpc 35g Białko: 207g – 828 kcal Węglowodany: 239g – 956 kcal Tłuszcz: 50g – 450 kcal Energia: 2234 kcal Uwagi: Dieta potrzebuje preparatu witaminowo-mineralnego, jest w niej duzo tłuszczów nienasyconych omega – 3(przyspieszają metabolizm) Można ją wzbogacić o dodatkowe preparaty spalające tłuszcz(kwas alfa linolowy\CLA\, Green Tea, L-karnityne, ALC, HCA, Hitosan, Fat Burner) i działające antykatabolicznie(HMB, L-glutamina, Tauryna, BCAA)
ser odpada a te jajka to na twardo ? bo tez nielubie ;( Śledz nielubie tunczyka zjem ale sledzia nie. I za duzo tego tunczyka ;/ nie wiem jakas szynka z indyka w to miejsce czy cos ?i co do supli moge brac ? jakie najlepiej ? podacie sklep cena do 50zl w malej paczce bo niebede mial gdzie schowac tego.
Takie pytanie mam co do sprzetu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oplaca sie + koszty przesylki ? a moze znacie jakis sklep w kuj-po gdzie tane kupie ? albo moze ma ktos na sprzedaz ? tam niemusimy byc nowy niezaley mi a wygladzie.