i sam stestuję

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mariusz1980 napisał
Po jakim czasie dokoanales powmiary pH ? od razy czy moze po 10 min.Sprawdzales po 1h, 2, 3 jak to wyglada???Przeciez w organizmie nie dizeje sie wszytsko od tak. I czy nie jest duzym uproszczeniem cola=kwasy zoaladkowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mariusz1980 napisał
1. testu cola + mono nie bylo. z prostej przyczyny naukowcy juz to zbadali za nas ze kreatyna mono nie przemienia sie do kreatyniny i to w o wiele lepszych warunkach niz domowe,sorry, ze odswiezam. Wrzucales mono do coli, pokaz zdjecia jak tak
Po jakim czasie dokoanales powmiary pH ? od razy czy moze po 10 min.Sprawdzales po 1h, 2, 3 jak to wyglada???Przeciez w organizmie nie dizeje sie wszytsko od tak. I czy nie jest duzym uproszczeniem cola=kwasy zoaladkowe?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MaciuniaWB3 napisał
Czyli Kreatyne można przyjmować bez dextro juica (na przykład) i wyjdzie na to samo??
MaciuniaWB3 napisał
A powiedz czy warto kupic takiego dextro juica tylko po to by uzupełnić braki glikogenu po treningu??
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
lewe jądro hyhy |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
Cwiczenia harmonogram |
Trening dla początkujących |
|
![]()