Pytanko
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym schudnac i mysle nad powrotem na silownie , kolega doradzil abym kupil HMB, jezeli doradzil dobrze to napiszcie z czym moge to polaczyc aby schudnac a jednoczesnie budowac mase miesniowa o ile sie da ;P.
Przy okazji chcialem zapytac jak najlepiej cwiczyc aby zredukowac mase, robiac wiecej seri posczegolnych cwiczen czy robiac wiecej podejsc w seri. Ile razy w tygodniu najlepiej cwiczyc i po ile parti ciala dziennie.
Prosze nie odsylac mnie to czytania roznych materialow :PP
Z gory dziekuje ,
sync789
Napisano Ponad rok temu
niech sam to jekolega doradzil abym kupil HMB
sie nie daschudnac a jednoczesnie budowac mase miesniowa o ile sie da ;P.
DIETA i aeroby raz w tyg kazda partiePrzy okazji chcialem zapytac jak najlepiej cwiczyc aby zredukowac mase, robiac wiecej seri posczegolnych cwiczen czy robiac wiecej podejsc w seri. Ile razy w tygodniu najlepiej cwiczyc i po ile parti ciala dziennie.
Napisano Ponad rok temu
kup sobie białko i rób tak jak pisze Ramzes17, i bedzie supernapiszcie z czym moge to polaczyc
jaki masz staż??Ile razy w tygodniu najlepiej cwiczyc i po ile parti ciala dziennie.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HMB Ci w zrzuceniu masy nie zabardzo pomoże... Aeroby i jeszcze raz aeroby, jak cwiczysz, to jak najwięcej powtórzeń tylko że jakimś nie dużym ciężarem, np 60 kg x 15 powt. i tak z 5 serii (60 kg to taki przykładowy ciężar, zależy ile wyciśniesz najwięcej... jeżeli np. 90 kg to myśle że 60 kg będzie dobrym ciężarem, jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi, bo nie chce wprowadzac chłopaka w bład) Pozdrawiam i życze sukcesów....
dzieki za rade:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spalania tłuszczu??- białko- duze jego ilości nasilaja metabolizmA jescze chcialbym zapytac , czy sa jakies srodki ktore pomoga mi przyspieszyc ten proces ??
Napisano Ponad rok temu
Co myslicie aby polaczyc ten trening na rzezbe http://www.fabrykasi...pic.php?t=15314 z ta dieta http://www.forum-kul...showtopic=38572 + bialko?
edit: http://www.forum-kul...showtopic=38572
Napisano Ponad rok temu
Jezeli dostarczysz z diety tez 3 g bialka czy 2.8 to bialko zbedne, ale pewnie nie dasz rady
Trening rob zwykly masowy/silowy i do tego aeroby.