JOKS ja wlasnie do ciebie mialem pisac z zestawem pytan.. 

zdecydowalem sie na kreatyne !trec'a +ALA+B1 (czy te skladniki dodatkowe sa w wystarczajacych wielkosciach, czy to taki pic? ALA jest 100mg, b1 0,35 w porcji krety)
ZMA "apteczne" z olimpa chela mag b6 i chela cynk 54zl razem a na trzy miesiace niby starczy lykajac po jednej. magnezu jest 100mg, b6 5mg, a cynku 30mg, w jednej tab.
tak jak mowisz rezygnoje z aminokwasow
zastanawiam sie nad tym czy warto dokupic jako transporter jeszcze HiTEC anabolic juice 330 (na cykl potrzeboje 384ml ale jakos sobie z tym poradze), 
czy byc moze bardziej by sie oplacalo dokupic olimpa ALA 200 90 porcji za 34 zl(200mg ALA) i w polaczeniu z kreatyna !trec'a bylo by 300mg ALA, jesli kupic takie dwa opakowania to by bylo 500mg (nie wiem jaka jest wystaczajaca ilosc)
omege 3 180szt (1szt x2dniennie)
interesuje mnie jeszcze cos co by poprawilo wchlnialnosc i efektywnosc kreatyny, i
 jesli chodzi o ryboze, myslalem nad ta z olimpa, ale nie wiem w jakich dawkach to dawac, i kiedy? nie wiem tez ktora tak naprawde najbardziej sie oplaca pod wzgledem ceny i jakosci, i sie zastanawiam tez czy to nie przypadkiem taki sprzedajny bubel? - a tak w ogole to tylko znalazlem z olimpa, zastanawiam sie czy jest zeczywiscie warto.
i nie mam tez zielonego pojecia przy wyborze glutaminy (co sadzicie o vitalmax l-glutaminie 400g?, znalazlem gdzies ze dawkowanie glutaminy to 1g/10kg i to chyba nawet twoja wypowiedz cytowal JOKS)
czy z czegos zrezygnowac, cos zastapic?
EDTYOWALEM to z 20razy, bo cochwile cos innego czytalem, i cochwile mialem inne zdanie, jestem zmeczony i ide spac, napiszcie cos co sadzicie o tych transporterach , czy wybrac jeden, czy kilka, samo ALA z krety czy dodatkowe kupic, a moze sama glutamina wystarczy, i czy da sie jakos uefektywnic i wzmocnic dzialanie kreatyny na miesnie.  

naraziowka,  

chlopcy