cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Mniejsza z tym zapaleniem bo choroba jak choroba.Przy swince rok temu tez miałem a nic wtedy nie brałem.Mnie bardziej martwi jak to jest z tym libido i potencja na cyklu z mety oraz po cyklu.I jak zrobić by jak najszybciej po cyklu wrócic do dawnej formy seksualnej??
Napisano Ponad rok temu
ale czujesz spadek libido? ogolnie poziom testa podniesie ci odblok czyli napewno bedzie lepiej dla mnie osobiscie na libido zajebiscie działa HCG u mnie pomogło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proste pytanie czujesz mniejszy poped seksualny ? czy raz ci sie zdarzyło wtopa a tak lajcik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Junior od zawsze ba powoduje 5 krotny wzrost poziomu testosteronu, odziałowywuje na podwzgórze, jądra, przysadke mozgową i nadnercza.
Napisano Ponad rok temu
Ps.Sory ale troche ciulowe info masz bo ja jednak bym wolał już to zapalenie jak ten skręt.Bo skręt gorszy jest i to przy nim wystepuje na 100% bezpłodnośc i czasami amputacja.A z tego co zrozumiałem to nie w kazdym przypadku zapalenia wystepuje bezpłodnośc.Miejmy nadzieje że u mnie nie.Jutro ide do lekarza żeby mi dał skierowanie na badanie płodności.
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie nie brałem mety podczas świnki a świnke miałęm dawno.Mete brałem niedawno-po czym gdzies tak około 50 tabsy trafiłęm do szpitala z podejrzeniem wyrostka,potem trzustki a okazało się że to zapalenie jąder.
Badanie sobie chce zrobić po to zeby wiedzieć czy nic tam się nie stało moim bochaterom w jajkach.
A co myslicie nad dodaniem do/po cyklu L-Argininy?? Czy daje ona coś??Jak tak to w jakich dawkach
Ps.Co może mi pomóc jeżeli po 10 godzinnym dniu w pracy mam mało energi do treningu a od treningu do momentu snu mija około 2-4 h?/Czy jakaś Guaryna czy coś innego??
Ps2.Czy maltodextryna (jak źle napisałem to sory) jest dobrym dodatkiem jako uzupełnienie węgli do gainera zaraz po traningu czy lepsza Dexteroza??
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
2. Po koksie owszem może, więc możesz się zapytać lekarza o możliwe powikłania.
3. Jak masz skręt jądra to trafiasz do szpitala operacja a raczej zabieg i wszystko gra, podczas zapalenia -> trzeba ustalić czym zostało spowodowane, a możliwości może byc wiele.. wiec lepiej powiedzieć swoje przypuszczenie co do anabolików niż by pierw zaczął cię badać na kiłe itd.
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
30mg dziennie
20mg dziennie w równych odstępach czasowych
lpesze byly by szoty niz tabsy
Jeżeli kumpel ma dojście i chce się kuć po 5 razy dziennie to czemu nie