cykl
Napisano Ponad rok temu
mam jeszcze pytanie odnosnie zachowania organizmu na cyklu... slyszalem ze sa wachania cisnienia... ze moze kolotac serce itp...
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra chłopaki zbierzmy to w całość, bo sie gubie. to moj pierwszy cykl na SAA i sie denerwuje. TO dla mnie wazne. Juz wiem ze to bedzie metka ruska.
dziennie 20mg ( 4 tabsy) w odstępach co 4-6h. np. 6:30 12:30 17:30 21:00 kazda tabletka musi byc po jakims posiłku czy tylko pierwsza tabletka po posiłku ?
i teraz tak :
jako osłonki na watrobe bede stosowal esselive albo essentiale forte
bede bral do kazdego posilku do ktorego bede bral metke. brac tylko przez okres cyklu tak? jedna tabletka do kazdego posilku?
jezeli chodzi o hepatil to nie wiem czy dobrze zrozumialem ...
zaczac tydzien przed cyklem i skonczyc 1-2 tyg po cyklu...
czy brac tydzien przed cyklem potem na czas cyklu nie brac i po cyklu znowu brac tydzien lub dwa.
Napisano Ponad rok temu
dziennie 20mg ( 4 tabsy) w odstępach co 4-6h. np. 6:30 12:30 17:30 21:00 kazda tabletka musi byc po jakims posiłku czy tylko pierwsza tabletka po posiłku ?
najlepiej bedzie jak kazda chodz jak raz czy dwa zjesz naczczo to tez ci sie nic nie stanie zaraz nie stracisz wątroby
jako osłonki na watrobe bede stosowal esselive albo essentiale forte
bede bral do kazdego posilku do ktorego bede bral metke. brac tylko przez okres cyklu tak? jedna tabletka do kazdego posilku?
nie musisz brac do kazdej tab mety osłonek podziel sobie to na 3 dawki np jak bedziesz miał essentiale forte bierz 900mg ed jedna tab 300mg czyli 3 dziennie jedna rano popoludniu wieczorem
hepatil tak smao zacznij brac z dwa tygodnie przed cyklem essentiale forte tydzien przed cyklem zeby dobrze sie rozkreciły bo sa one na bazie ziól wiec troche czasu potrzebują no czyli hepatil niepamietam ile tam ma 150mg jedna tab jak sie nie myle wiec wychodzi 460mg ed bierz jedna tab hepatilu z jedna tab essentiale to styknie essentiale ciagnij tydzien dluzej po zakonczeniu cyklu a hepatil na spokojnie zmniejsz dawke do 300mg ed i ciagnij z 2-3 tyg
wszystko w zaleznosci czy stac cie na to zeby brac hepatil+essentiale forte przed/podczas/po cyklu to jest najlepsze rozwiązanie ale jesli cie na nie niestac to bedziemy myslec dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wie ktos czy esseliv jest na recepte ?
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weź tydzień przed i 2 tygodnie po.
ale co hepatil czy esseliv ?
a mete bede brał po 4 tabletki na dobe. i wyjdzie mi 25 dni cyklu.
ps. Hx spokojnie. wiesz przezywam swoj przyszly pierwszy cykl ;p
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i bede go bral 3 razy dziennie po 2 tabletki. po posiłkach to brac czy bez roznicy ?
moge brac hepatil rowniez podczas cyklu jak skołuje wiecej sianka ?
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam jeszcze pytanie czy jest mozliwosc zeby po 100 lub 150 metki zrobilo sie gino ? czy moge sobie podarowac odblok ?
moga byc jakies problemy z cisnieniem krwi bądz sercem ?? dodam ze mialem ostatnio robione badania krwi i wszystko bylo ok. z sercem tez mam wszystko ok, tak mysle ... czasami jakos raz na miesiąc lekko mnie cos w serduszku zakłuje.
i jeszcze jedno czy cera mi sie pogorszy ? dodam ze mam lekkie problemy z tradzikiem
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A jak wydaje Ci się, że zadużo musisz wydać to zawsze możesz sobie kupić antyestrogen jak CLOMED i pojechać solo, bo może już masz wysoki poziom tescia, ale z czasem podskoczyły też estrogeny i stąd zastój. A tak zniwelujesz estrogeny i w proporcjonalnie teścia będzie więcej w organizmie więc wyjdzie jak cykl na mecie czy omce. U cybera wszystko dostaniesz;)
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Co do gino znam gościa co po pierwszym cyklu miał gino - skończyło się operacją, nie wiem czy ktoś by chciał mieć tak chamskie blizny na piersiach i sutach. W pogotowiu HCG (25zł!), zawsze może mieć, a przyda się na pewno do kolejnych cykli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
biez kurwa 4 tabsy po obiedzie naraz i huj zamknij juz tematdziennie 20mg ( 4 tabsy) w odstępach co 4-6h. np. 6:30 12:30 17:30 21:00 kazda tabletka musi byc po jakims posiłku czy tylko pierwsza tabletka po posiłku ?