cykl
Napisano Ponad rok temu
to jest ph ??alpha drol
prose o wiecej propozycji
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze koksik to musisz wybrać albo saa albo odrzywki , bo co do tej mety nie sądze zeby cos ci sie stało przy tak małych dawkach i nie ma co porównywać efektów po mecie do efektów po krecie bo to jak porównywać gówno z twarogiem , a co do supli napewno wydasz więcej kasy no ale w sumie zdrowie bezcenne , co do efektów na stackach to ja juz swoją opinnie wyraziłem i teksty typu na nitro II zrobiłem 6 kilo są śmieszne bo 7 kilo to ja na propie zrobiłem , kup sobie kreatynke jakąś np kre alkaryn i białko i działaj a jak chcesz mete to bierz nikt ci nie zabroni a decyzja należy do ciebie
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz ph to bierz ale ja bym z taki wiekiem nie ryzykował, superdrol,revol, tren, mass drol halo czy alpha drol to zajebiste środki, jednak by działały trzeba miec troche już na karku - bo wszyscy co marudzą na te srodki to albo nie mają diety albo nie maja odpowiedniego wieku, bo naprawde mase na ph mozna robic konkretną ale to radze zostawić na później.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
dla mnie suple są ok jeżeli chodzi o białka , gainery , aminokwasy , glutaminy itp a te super elo elo stacki to tylko jakieś przesadzone formy kreatyny kóra działa zawsze tak samo
i sie kurwa rozpisałem i i tak pewnie nikt moich herezji nie przeczyta i zara mi na chate wjadą ludzie z olimpa czy chuj wie czego jeszcze i mnie wywiozą do kambodży bo im massacra bedzie sie źle sprzedawała
tak więc reasumując koksik w moim profilu znajdziesz przepis na mase ( nie no żartuje ) kup sobie białko wsyp to opakowania po Stormie i udawaj że jesteś na cyklu albo kup tą mete i dołącz do tysięcy zadowolonych urzytkowników metanabolu xD
Napisano Ponad rok temu
PRZECZYTAŁEMi sie k**** rozpisałem i i tak pewnie nikt moich herezji nie przeczyta
ZROBIŁEMjak widze jak ktoś pisze ze na mono zrobił 6 kg to mnie trafia
maks, - ty to bys kazdego koxem naładował xD
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1)2x massacra+gain bolic
2) kre-alkalyn+białko+carbo
rosnij !!!!!!!!!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kre alkaryn podwójne dawki możesz brać , białko Ultimate protein Treca , i może carbo czy coś
Maksiu a mozesz powiedziec jakich firm najlepiej ... zamiast tego carbo wole kupic wiecej bialka uniwersalnego ... zebym mogl brac i w dzien i na noc ... tylko jakich firm najlepej i zeby bylo tego bialka duzo ... bo k-a to chyba z treca nie ?
jak podwojne dawki ?? ;/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) storm+shock therapy
2)2x massacra
3)cell pump+nitrobolon 2
4)horse power+nitrobolon 2
Chyba cos wybierzesz??
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
128zł - deca stack / Xpand / cell pump bądź WTF pump'd (przed treningiem) daje takiego kopa w jądra..
Napisano Ponad rok temu
2!!!!!!!!!! czytanie ze zroumieniem- nie, zeby sie pluł tylko mówietrzeba dokonac meskiej decyzji i bedą to na 100903214789% dwa staki
Napisano Ponad rok temu