cykl
Napisano Ponad rok temu
to jest ph ??alpha drol
prose o wiecej propozycji
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

po pierwsze koksik to musisz wybrać albo saa albo odrzywki , bo co do tej mety nie sądze zeby cos ci sie stało przy tak małych dawkach i nie ma co porównywać efektów po mecie do efektów po krecie bo to jak porównywać gówno z twarogiem
 , a co do supli napewno wydasz więcej kasy no ale w sumie zdrowie bezcenne , co do efektów na stackach to ja juz swoją opinnie wyraziłem i teksty typu na nitro II zrobiłem 6 kilo są śmieszne bo 7 kilo to ja na propie zrobiłem , kup sobie kreatynke jakąś  np kre alkaryn i białko i działaj a jak chcesz mete to bierz nikt ci nie zabroni a decyzja należy do ciebie
 , a co do supli napewno wydasz więcej kasy no ale w sumie zdrowie bezcenne , co do efektów na stackach to ja juz swoją opinnie wyraziłem i teksty typu na nitro II zrobiłem 6 kilo są śmieszne bo 7 kilo to ja na propie zrobiłem , kup sobie kreatynke jakąś  np kre alkaryn i białko i działaj a jak chcesz mete to bierz nikt ci nie zabroni a decyzja należy do ciebie

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz ph to bierz ale ja bym z taki wiekiem nie ryzykował, superdrol,revol, tren, mass drol halo czy alpha drol to zajebiste środki, jednak by działały trzeba miec troche już na karku - bo wszyscy co marudzą na te srodki to albo nie mają diety albo nie maja odpowiedniego wieku, bo naprawde mase na ph mozna robic konkretną ale to radze zostawić na później.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 nie napisałem że na suplach mozna zrobić tyle co na koksie bo to jest niemożliwe
 nie napisałem że na suplach mozna zrobić tyle co na koksie bo to jest niemożliwe   , dla mnie stacki to tak jak ktos kiedys napisał efekt psyhologiczny  kupujesz sobie Storma czytasz opis i po przeczytaniu już sie moczysz w gadzie , myslisz że cie w kosmos wyjebie , powiem wam tak jak byście podeszli do każdego treningu na sucho jak do treningu na suplach za 1000 zł  to efekty były by podobne , wszystko zależy od podejścia psyhologicznego , jak uwarzasz że na diecie nic nie zrobisz i chodzisz zmarszczony na siłke i tylko patrzysz w lustro czy nic nie spada to blokujesz sie psychicznie pojawia sie stres , wzrasta katabolizm , jak widze jak ktoś pisze ze na mono zrobił 6 kg to mnie trafia
 , dla mnie stacki to tak jak ktos kiedys napisał efekt psyhologiczny  kupujesz sobie Storma czytasz opis i po przeczytaniu już sie moczysz w gadzie , myslisz że cie w kosmos wyjebie , powiem wam tak jak byście podeszli do każdego treningu na sucho jak do treningu na suplach za 1000 zł  to efekty były by podobne , wszystko zależy od podejścia psyhologicznego , jak uwarzasz że na diecie nic nie zrobisz i chodzisz zmarszczony na siłke i tylko patrzysz w lustro czy nic nie spada to blokujesz sie psychicznie pojawia sie stres , wzrasta katabolizm , jak widze jak ktoś pisze ze na mono zrobił 6 kg to mnie trafia   kreta to nie złoty gral suplementacji i te wszystkie jabłczany czy gruszkany albo jakieś chelatowe pięcio jabłczany trój gruszkanu etylowego kreatyny  to chwyty marketingowe (bo wrzeczywistości dają tylko mały impuls mięśnią do wzrostu )  wsypią ci mąki napiszą ze to jakaś nowa forma krety i juz masz faze
  kreta to nie złoty gral suplementacji i te wszystkie jabłczany czy gruszkany albo jakieś chelatowe pięcio jabłczany trój gruszkanu etylowego kreatyny  to chwyty marketingowe (bo wrzeczywistości dają tylko mały impuls mięśnią do wzrostu )  wsypią ci mąki napiszą ze to jakaś nowa forma krety i juz masz faze   
 dla mnie suple są ok jeżeli chodzi o białka , gainery , aminokwasy , glutaminy itp a te super elo elo stacki to tylko jakieś przesadzone formy kreatyny kóra działa zawsze tak samo
i sie kurwa rozpisałem i i tak pewnie nikt moich herezji nie przeczyta i zara mi na chate wjadą ludzie z olimpa czy chuj wie czego jeszcze i mnie wywiozą do kambodży bo im massacra bedzie sie źle sprzedawała

tak więc reasumując koksik w moim profilu znajdziesz przepis na mase
 ( nie no żartuje
  ( nie no żartuje  )  kup sobie białko wsyp to opakowania po Stormie i udawaj że jesteś na cyklu
 )  kup sobie białko wsyp to opakowania po Stormie i udawaj że jesteś na cyklu   albo kup tą mete i dołącz do tysięcy zadowolonych urzytkowników metanabolu xD
  albo kup tą mete i dołącz do tysięcy zadowolonych urzytkowników metanabolu xD

Napisano Ponad rok temu
PRZECZYTAŁEMi sie k**** rozpisałem i i tak pewnie nikt moich herezji nie przeczyta

ZROBIŁEMjak widze jak ktoś pisze ze na mono zrobił 6 kg to mnie trafia

maks, - ty to bys kazdego koxem naładował xD

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1)2x massacra+gain bolic
2) kre-alkalyn+białko+carbo
rosnij

!!!!!!!!!
 !!!!!!!!!

Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 , białko Ultimate protein Treca , i może carbo czy coś
  , białko Ultimate protein Treca , i może carbo czy coś   i na pewno cos urosniesz , a jak nie to albo koks albo masz diete do bani
  i na pewno cos urosniesz , a jak nie to albo koks albo masz diete do bani   

Napisano Ponad rok temu
kre alkaryn podwójne dawki możesz brać
, białko Ultimate protein Treca , i może carbo czy coś
Maksiu a mozesz powiedziec jakich firm najlepiej ... zamiast tego carbo wole kupic wiecej bialka uniwersalnego ... zebym mogl brac i w dzien i na noc ... tylko jakich firm najlepej i zeby bylo tego bialka duzo ... bo k-a to chyba z treca nie ?
jak podwojne dawki ?? ;/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) storm+shock therapy
2)2x massacra
3)cell pump+nitrobolon 2
4)horse power+nitrobolon 2
Chyba cos wybierzesz??

Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
128zł - deca stack / Xpand / cell pump bądź WTF pump'd (przed treningiem) daje takiego kopa w jądra..
Napisano Ponad rok temu
2!!!!!!!!!! czytanie ze zroumieniem- nie, zeby sie pluł tylko mówietrzeba dokonac meskiej decyzji i bedą to na 100903214789% dwa staki

Napisano Ponad rok temu