Zasadnicze pytanie, najwazniejsze .. ?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się od Was dowiedzieć, jakie macie zdanie dotyczące suplementów? Czy warto brać ? Czy może walczyć, ćwiczyć bez tego? Są różne poglądy, np. kolega powiedział mi, iż nie warto w to ładować kasę... efekty również są i bez tego. Rozumiem, że forum jest sponsorowana, przez sklepy/producentów odżywek i suplementów, czy mogę zatem liczyć na szczere odpowiedzi ??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak. Mój szwagier np. ma 32 lata i ćwiczy od ponad 14 lat i jedyne co w życiu brał to białko, nigdy nic więcej. I jest doskonałym dowodem na to że można osiągnąć wiele bez żadnych supli, no oprócz białka. Wygląda naprawdę potężnie i budzi szacunek. Tylko podziwiać za wytrwałość.Czy może walczyć, ćwiczyć bez tego?
Z biegiem czasu coraz mniejsze ale są. Można wybrać dwie drogi, łatwiejszą z suplami i tą trudniejsza bez. I to już od nas zależy którą pójdziemy.efekty również są i bez tego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bynajmniej ja tak mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest mało realne aby nabrać masy na samej diecie
chyba że ktoś nie bedzie nic robił tylko siedział w domu
i pichcił co 2 h kurczaka z ryżem to może i tak.
Napisano Ponad rok temu
wiec tak wiadomo ze ze bez odzywek by bylo lepiej tyle o to chodzi ze kto by czykal na zdobycie na samej diecie z 20kg zajelo by to z 10 lat albo wiecej dzieki odzywkom przyspieszasz ten proces co prawda to prawda drogie sa ale jesli patrzec pod katem czasowym ktos jest zapracowany czyli nie ma czasu na ten dodatkowy posilek to zamiast leciec do kfc czy w cos takiego wali se gainera i ma posilek do przodu nie ma chyba osoby na swiecie ktora nie siegnie po odzywki oczywiscie jesli cwiczy juz troche a nie 2 miechy cwiczy 3 pije wtedy wiadomo no i z diety ciezko wszystko wyciagnacChciałbym się od Was dowiedzieć, jakie macie zdanie dotyczące suplementów? Czy warto brać ? Czy może walczyć, ćwiczyć bez tego? Są różne poglądy, np. kolega powiedział mi, iż nie warto w to ładować kasę... efekty również są i bez tego. Rozumiem, że forum jest sponsorowana, przez sklepy/producentów odżywek i suplementów, czy mogę zatem liczyć na szczere odpowiedzi ??