ciekawy temat
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
ja swojego czasu tez mialem problemy ze mnie obsypywalo jak huj i poszedlem do dermatologa ktory przepisam mi jakies smiszne mikstury ktore z recepty przyzadzali w aptece,to wygladalo tak ze w jednej butelce bylo cos jak spirytus do przemywania twarzy(oczywiscie specjalny)a w drugiej taka biala maseczka co trzebabylo nalozyc na cala twarz.a smierdzialo to jak huj.rano trzebabylo to zmyc z twarzy i powiem ci ze zajebiscie wysuszalo skore i dzialanie bylo widac juz po 2,3 dniach.praktycznie zeszlo calkiem.ale nietylko z twarza mialem problem bo huj wi skad obsypywalo mnie na plecach i tam tez smarowalem ale niepomoglo nic .wiec uderzylem znowu do lekarza i stwierdzil znaczna poprawe co do twarzy ale ze niebylo poprawy na plecach to przepisal mi jakies drogie gowna za prawie 200 zl a ze niemialem kasy to pojebalem i nic niekupilem. ale szczescie chcialo ze doslownie po paru dniach zeszly mi wszystkie syfy a po tej maseczce mam sucha skore twarzy praktycznie pare lat niuepamietam ile bo to byly problemy mlodego wieku ale okolo 4
znalem taka panienke ktora przemywala twarz tylko woda mineralna niegazowana bo na kranowe miala uczulenie
na dzien dzisiejszy niemam zadnego problemu z tradzikiem i sie ciesze bo wiem jak to jest miec przejebane z tego powodu.amen
ja polecam wizyte u dermatologa bo szkoda inwestowac w przereklamowane masci kremy bo huja pomagaja pozdro
Napisano Ponad rok temu
masz racje ale twoj problem byl tylko na podlozy higieny a moj niesetety sklada sie nie co glebiej bo mam problem z chormonami i dlatego tez musze walic antybiotyki ale puki co ich nie mam bo pani dermatolog jeszcze chciala zedrzec ze mnie kase kupujac tandetne leki no ale dobra jesli mialbym mozliwosc kupienia masci lub kremow i zeby mi to przeszlo to kupilbym nawet taka za 1000 albo za 2000 zł to nie jest takie proste ale na to czy bede je mial ma kazdy czynnik wplyw nawet woda ktora myje twarz wiec prubuje to zmienic moze sie uda sam nie wiem
dlatego tez nie biore zadnych sterydow bo jakby mnie po mietku wysypalo to by sie to dla mmnie skonczylo pewnie pobytem w psychiatryku heh
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest jeszcze taka tania masc "Benzacne" czy cos takiego podobno dobrze wysusza skore
Napisano Ponad rok temu
nie mam az tak bardzo nasilonego tradziku ale jednak sie go wstydze ...
wojtek21,
a moze by ci solarka pomagla plus jakis beta karoten
jest jeszcze taka tania masc "Benzacne" czy cos takiego podobno dobrze wysusza skore
co ty solarka pomaga tylko na chwile bo wywsusza je ale od swiata uv wychodza nastepne itp a jesli chodzi o bezacne jest to masc dobra ale nie dla mnie bo moja twarz juz sie przystosowala do tego typu leku mi ostatnio dermatolog zapisala biale mleczki co sie naklada na twarz 2 min i pozniej sie zmywa takie ma to pierdolniecie ze pozniej mi skore wyzusza itp ale ooglnie lek sa dobre tylko ze u mnie trzeba je zeminiac
NowyKoks,
a jesli chodzi o to czy jest tradzik nasilony lub mniej nasilony to ciezko go i tak wyleczyc z zewnatrz bo czesto wina lezy w genach ...
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu