hoodia 5000 - opinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OPIS PRODUKTU:
"Wyobraź sobie: organiczna substancja zabija apetyt. Zawiera molekuły które oszukują Twój mózg, i wierzysz w to, że nie jesteś głodny." Cytat z BBC News Report, 30.05.2003.
"Plemię Bushmenów z Pustynii Kalaharii, jeden z najstarszych i najbardziej prymitywnych szczepów jadł Hoodia od tysięcy lat aby zapobiegać poczuciu głodu podczas długich myśliwskich wypraw. Kiedy południowo- afrykańscy uczeni dogłębnie przetestowali substancję Hoodia odkryli, że zawiera ona nieznany wcześniej molekuł, który został nazwany P 57. Ten molekuł oszukuje Twój mózg i sprawia, że nie czujesz głodu - odchudzanie jest wtedy znacznie prostsze. Stosowanie Hoodia-5000â"Ë� nie ma efektów ubocznych, to tylko stymulant, który nie powoduje żadnych drgawek, podwyższonego bicia serca czy też podwyższonej temperatury ciała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyson89 pytałeś o Hoodie 5000 (90kapsułek)
, właśnie przymierzam sie do zakupu tegoż wynalazku ale na dzień dzisiejszy z całą odpowiedzialnością mogę polecić (z autopsji) preparat tegoż samego producenta "pro-v-lean", u mnie, z tym że nie było dużo do zrzucenia już po pierwszym opakowaniu (60kapsułek) wygląd ciała, jego linie... był zadziwiający - dodam tylko, że na opakowaniu zaznaczone jest przyjmowanie max. 5 kapsułek dziennie, ja stosowałam ich max.3 na dzień. Co do wagi (?) wybaczcie, ale nie ważę sie dla własnego dobra lecz efekty naprawdę są zadziwiające. Porównywałam skład Hoodii 5000 i Pro-V-Lean, jedyny wspólny składnik to: hoodia gordonii, w pierwszym suplemencie jest jej 250mg, w drugim 100mgstosował ktoś to?
P.S.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Również jest mi miło
P.S.
pozdrawiam