MASA MASA I JESZCZE RAZ MASA
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
gainera bierzesz po 80-100g 2 razy dziennie między posiłkami i po treningu , białko też można po treningu razem z gainerem pozatym rano i przed snem , witaminy po śniadaniu 1,2 tabletki
Napisano Ponad rok temu
co na mase?? dobra dieta + dobre bialeczko jako uzupełnienie albo gainer + jakas kreta mono
Napisano Ponad rok temu
możesz pójść w dwie strony:
1. Albo za to kupić 2 puszki HP w sam raz na cały cykl (jakieś 280zł) i ściśle trzymać diete.
2. Albo kupić za to białka i Carbo i witaminy i cieżko ćwiczyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwicze juz rok i myske ze moimj najwiekszym osiagnieciem jest to ze jak koledzy szli na browar to ja umiałem odmówic i dzieki temu za rok z łapki 29 zrobiłem 35 a klate z 90 na 100/103 fakt w wakacje cent uciekł ale juz wraca o co polecicie jak wy byscie wybrali :> a brałem juz raz mono cm w łapce poszedł i mam okropny problem zeby przybrac na wadze i to nie dlatego ze nie jem porostu mam taka przemiane ;/
tez przez to przechodziłem staz masz taki jak ja i wymiary masz podobne do moich ja teraz bede zaczynał cykl 2 x cell pump (po 450g) + białko trec ultimate protein 2,750kg + carbo biogenixa +witaminki
tez mozesz taki zestawik wybrac:d z tym ze ja zapłaciłem z 360zł
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze zamias cell pumpa czy mono xp i np gain bolic :> tylko słyszałem ze czasem zdarzaja sie wy..... ??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej by było zamiat tych 2 puszek zakupic jedna a drugo zwykle mono na puchniecie
wiesz tez o tym myslalem i w tym celu przegladałem różne fora i czytałem wypowiedzi na ten temat jedni uwazaja ze jest to dobre połacznie a drudzy ze te mono to tylko osłabia działenie CP podczas cyklu, na razie nie bede kombinował bo az taki to kasiasty nie jestem zaczne od samego cp+białko+carbo+witaminy bez mono:hyhy:
a ile zrobiłes juz cykli na mono?? w sumie to mozesz tak zobic : mono+ duzo białka i gainer no i jesc systematycznie a jak dozbierasz kasy to sobie kupic HP albo XP albo CP
hmm... xp + gain bolic mozesz wziać ale zamiast gain bolica proponuje BX Monster Mass
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łeee jedz jeszcze na mono póki mozesz a jak bedzie słabiej działac to wez juz te mocniejsze - stacki np. cell pump, horse powe, xpand tylko zrób sobie porzadna diete, kup do uzupełnienia jakis gainerek albo białko
Napisano Ponad rok temu