Dieta kapuściana + Thermo speed + aeroby = 8 kg w tydzień
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zupa z kapusty;( bleee . Owoce spoko ale zupa z kapusty! NIeee!!
Rzeczywiście może zupa nie jest dobra kiedy damy koncentrat pomidorowy ale jak damy normalne pomidory nie jakiś lipny koncentrat to jest naprawde smaczna . Może dieta jest ciężka ale efekty są super oczywiście póżniej trzeba sie odzywiać tak aby nie było jojo najlepiej brac co jakiś czas po tableczce fut burnera stopniowo go odstawiając
Napisano Ponad rok temu
a masz foty np z przed redukcji i po?zeby było jakis potwierdzenie
napierwsz piszesz o zupie z kapusty a potem o pomidorach i koncentracie to w koncu pomidorowa czy jakis tam kapuśniak
Napisano Ponad rok temu
Dieta kapuściana
Jest dietą przeznaczoną dla ludzi z problemami kardiologicznymi (podobno została opracowana przez jakiś szpital, ale na 100% nie jestem pewien) Z tego co przeczytałem w internecie, można na niej schudnąc 8 kg w tydzień, ale nie wszystkims się uda osiągnąc tak znaczny spadek masy, wszystko zależy od wegi wyjściowej. Im więcej wazymy tym wiecej będziemy chudnąć. Podstawowym składnikiem tej diety jest zupa kapuściana, która w tym wypadku jest tzw. spalaczem tłuszczu.
Dietę należy stosować z rozwagą i najlepiej po konsultacji z dietetykiem lub lekarzem, jeżeli jest to wymagane. Ja namawiał nie będe
Zasady dietyZupe kapuścianą spożywa się w dowolnych ilościach i w dowolnym czasie (najlepiej ostatni posiłek zjeść przed 18), im więcej jej się je tym szybciej się chudnie (duże ilość nie będą takie łatwe do przełknięcia po kilku dniach - gwarantuje, zupa potrafi obrzydnąć).
Przepis na zupę kapuscianą (zaczerpnięty z internetu - testowany na mojej osobie)
Składniki:
# mała puszeczka koncentratu pomidorowego,
# 3 szklanki wody,
# główka kapusty,
# 3 duże cebule,
# 1 seler naciowy,
# 2 papryki,
# 1 por,
# sól (nie polecam, aczkolwiek można - zatrzymuje wodę w ograniźmie i efekty nie są aż tak fajne ), pietruszka, ostry sos, pieprz, curry, bazylia, papryka, np. sojowy.
Sposób przyrządzenia.
Warzywa należy poszatkować na małe kawałki, nastepnie zalać wodą i gotować przez 10 minut na dużym ogniu. Kolejna czynnoscią jaka należy wykonać jest dodanie koncentratu teraz zostaje nam jedynie gotować nasza zupkę na małym ogniu do chwili, aż warzywa będą miękkie.
Można rownież kupić gotową zupę w hipermarkecie czy spożywczaku - koszt to około 3,5 zł nazwa "zupa prezydencka"
dzień 1 Jemy tylko owoce i zupę. Można jeść wszystkie owoce polecam niskokaloryczne melony i arbuzy- unikajmy bananów. Pić można tylko nie słodzone soki owocowe i niegazowaną wodę mineralną.
dzień 2 W tym dniu nie wolno jeść owoców - można warzywa, aż do uczucia sytości. Jemy jerzyny zielone i nie wchłaniamy grochu i kukurydzy. Na kolację możesz zjeść 3-4 gotowane ziemniaki (nie polecam).
dzień 3 Jedz ile chcesz, ale tylko jarzyny, owoce i zupę (oprócz ziemniaków i bananów). W tym dniu powinieneś schudnąc 2-3 kilogramy.
dzień 4 Organizm potrzebuje potasu, węglowodanów, protein i wapnia. Jedz więc owoce, popijaj sobie maślankę, dużo wody i przede wszystkim jedz zupę.
dzień 5 Podobnie jak w drugim dniu nie jedz owoców. Za to warzyw jedz do uczucia sytości. Wypij 6-8 szklanek wody, aby wypłukać z twojego organizmu kwas mlekowy. Nie zapomnij zjeść zupę - w tym dniu będzie to już trudne ale przydało by się minimum 2 razy.
dzień 6 Możesz wypić maślankę i jeść owoce, aż do uczucia sytości.Nie wolno jeść ziemniaków. Zjedz zupę.
dzień 7 Jedz, ile chcesz jarzyny. Pij nie słodzone soki owocowe. Nie zapomnij zjeść zupę nie mniej niż jeden raz. Powinieneś schudnąc oczywiście jesli przestrzegałeś szczegółowo dietę od 4 do 8 kg.
PodsumowaniePowinieneś schudnąc, ile to to sprawa indywidualna - musisz sam/sama się przekonać. Diete można powtarzać ile razy się chce. Nalezy jednak pamietać aby nie spożywac podczas jej przebiegu alkoholu, jeżeli jest to niemożliwe (imieniny, urodziny lub inne imprezy, których nie możemy odwołać), należy sobie zrobić 24 godzinną przerwę, nie wolno także jeść chleba i popijać wody gazowanej. Dieta zapewnia znakomite samopoczucie, przypływ energi i znaczny spadek wagi. Jest to najlepsza według mnie dieta z seri cud
Jeżeli nie chcesz stosować diety możesz spróbować suplementów diety, które przyspieszą metabolizm, zwiększą temperature ciała, a tymsamym pozwolą Ci pozbyć się kilku zbędnych kilogramów w miesiąc. Aby dowiedzieć się więcej kliknij
Napisano Ponad rok temu
Jak wiadomo thermo speed jest antykatabolikiem
oo a ja myślałem że spalaczem tłuszczu
ja dla mnie to dieta bardziej dla panienek które chcą sie odchudzać
bo ja to bym zaliczył na niej piękne spadki mięśnia, z resztą reszcie
też nie polecam osoby które martwią się o utratę mięśnia niech
stosują dietę bogatą w białko z nie dużymi ilościami ww
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Jak wiadomo thermo speed jest antykatabolikiem
Nie chodzi mi o to że thermo speed jest antykatobolkiem chciałem powiedzieć że jest RÓWNIEŻ antykatabolikiem
Napisano Ponad rok temu
a termo speed? to cukierki,a nie spalacz.
Napisano Ponad rok temu
a termo speed? to cukierki,a nie spalacz.
no co Ty na mnie działał
Napisano Ponad rok temu
mógłbyś podać ile białka, na ile węgli i ile tłuszczu w diecie redukcyjnej?białko z nie dużymi ilościami ww
Napisano Ponad rok temu
mógłbyś podać ile białka, na ile węgli i ile tłuszczu w diecie redukcyjnej?białko z nie dużymi ilościami ww
białka to śmiało do 3g na 1kg masy
tłuszczu z 0.5g na kg masy
ww tutaj nie dał bym więcej niż 3g na 1kg masy
ale to wiesz na jednego ww mogą działać inaczej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok
Napisano Ponad rok temu
bo bym moze sprobowal
tu pisze ze sie chce odchudzac, a w sterydach sie pyta co wziasc do metki ;d dobry koles
Napisano Ponad rok temu
jak wrocisz do noramlnego odrzywiania wrocisz do poprzedniego stanu