Kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Mam takie małe pytanie dotyczące tego czy przy braniu kreatyny (creatine 100%)musze mieć cos jeszcze np dekstroze ?? można zastapić czyms ta dekstroze?? slyszalem od kolegi ze moge to zastapic np szklanka z duza iloscia cukru ale wole sie dowiedziec tego bardziej dlatego tu pisze ;] aha jeszcze jedno pytanie po jakim czasie zauzywania tego suplementu bedzi po mnie cos widac ?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dieta i dobry train to podstawaczyli jak nie bede bral tego "dextro" to tez bede mial efekty a jaka kreatyne bierzesz ??
chyba powinienes ja w wodzie rozpuscic a nie popic czy cos ;pchyba powinienem czyms popic, ale to chyba nie istotne ;]?
a tego to nikt nie wieaha jeszcze jedno pytanie po jakim czasie zauzywania tego suplementu bedzi po mnie cos widac ?
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
można zastapić czyms ta dekstroze??
Tauryna, kup sobie tauryne, bedzie dzialac inaczej niz dextro ale poprawia transport kreatyny a ponadto ma szereg innych własciwosci.
Napisano Ponad rok temu
cel 75 kg
Napisano Ponad rok temu
a co takiego brales ze tak przytyles??osobiscie nie biore dextro tylko sama mono kreatyne i w 2 tyg przytylem 2 kg
Napisano Ponad rok temu
naprawde widac efekty w tydzien idzie 0,5-1kg
wannabe, czyli jak nie bede bral tego "dextro" to tez bede mial efekty a jaka kreatyne bierzesz ?? aha i ile czasu cwiczysz ?aha bo ja ta swoja kreatyne mam w proszku takze chyba powinienem czyms popic, ale to chyba nie istotne ;]?
w wodzie rozpuszczasz ;] a co do efektow to zapewnic ci tego nie moge bo kazdy ma inny organizm, na mnie dziala sama kreatyna, pamietaj ze kreatyna udogadnia tylko warunki do rozwoju masy, bez prawidlowego odzywiania i treningu malo ci da
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...ndpost&p=405218
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.