Zanim zaczniesz pierwszy cykl!!
Napisano Ponad rok temu
Autor: JuniorWB3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drugi szczegolnie popraw, bo wparuja za rok gimnazjalisci wieksi od PudzianaZanim zaczniesz brać SAA musisz zastanowić sie nad kilkoma czynnikami.. 1 czynnik to twój wiek czy jeston juz odpowiedni czy tez nie szacowany wiek aby zacząc brać sterydy to 18-21 lat z czego 21-szy rok życia jest najodpowiedniejszy ponieważ własnie po ukonczeniu 12-szego roku życia normuje sie nasza gospodarka hormonalna. Kolejny czynnik do dieta bez diety praktycznie nic nie osiągniesz dieta jest podstawa tego sportu musisz w mozliwie jak najdokładniejszy sposób zbilansować swoją diete obliczyc zapotrzebowanie na białka w/w i tłuszcze. kolejnym czynnikiem jest trening dobrym wyjsciem jest zmienienie treningu na inny ponieważ w ten sposób damy mięsnią kolejny bodziec który pomoże nam w ich rozbudowie... ćwiczenie cały czas tym samym planem treningowym nie ma tu zastosowania... nastepny ważny element to regeneracja.. pamietaj ze musisz dać odpocząc mięśniom.. jesli tego nie zrobisz mozesz je spalic. pozrywać róznego typu wiązadła, mięsnie. co wykluczy cie z treningów na dośc długi okres... Kolejny element bodajże 4 to dobranie pod własne wymagania środka SAA (czyt. sterydu) Twój pierwszy cykl nie moze być tak zwaną "bomba" dla twojego organizmu. Środek który masz zamiar wybrać musi być przynajmniej dobrze znany ci teoretycznie czyli jakie skutki uboczne mogą wystąpic przy jego zarzywaniu, jakie jest jego dawkowanie, i kiedy mozna zaczac sie odblokowywać. Sugerowane przezemnie sterydy na pierwszy cykl to metanabol. testosteron propionat/prolongatum, winstrol, ewentualnie połaczenie NPP(nandrolone phenyl propionate) z propem(testosteron propionat) nalezy pamietac tez o kilku zasadach przy zarzywaniu środków do ustnych trzeba zadbac o watrobe. Należy zaopatrzyc sie w tzw. osłonki mam tu na mysli essentiale forte lub esselive forte. (ten pierwszy jest bez recepty kolejny niestety na recepte). Jezzeli chcesz zroibic sobie cykl z samej deci (nandrolone deconate) odpusc sobie szkoda twojego zdrowia.. sama deca zaszkodzi ci w bardzo duzym stopniu... (o szkodliwosci koksów prawdopodobnie napisze kolejny art jak bede miał czas.) przy stosowaniu takiego srodka jak winstrol trzeba pamietac aby zadbac o stawy ponieważ winstrol je "wysusza" co jest bardzo kontuzjogenne no i bolesne.. jak stawy bolą to juz nie ma zartów... zapomniałem dodać iż istotną role odgrywa również staż jaki mamy w trenowaniu na siłowni.. koks nie jestdla oób które trenują 2-3 miechy i juz po niego chca sięgnąć... na pierwszym miejscu trzeba wykorzystać swoje naturalne możliwosci dac organizmowi rozwinąc sie w sposób naturalnya nastepnie mozemy zacząc myśleś nad urzuciem koksu. To by było chyba na tyle.. Art dosc ogólnikowo napisany ale być moze coś da wam do myslenia...
Moze jest cos wiecej- te mi sie tak rzucily w oczy.
pozdr.
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu