Cykl zaczynam od nowego tygodnia, miałem zacząć po nowym roku ale kurwa nie ma czasu do stracenia dosyć picia teraz trzeba robić masę i siłę. Na fotkach nie ma jeszcze mutant massa - ale jeszcze mi zostało go około 2,5 KG którego również dorzucam do cyklu No to tyle na początek...
MRI Black Powder + FITMAX Kreatyna CreaPure + SYNTRAX Matrix 5.0 + MYOGENIX ZMA + OLIMP VITA-MIN multiple SPORT®
Napisano Ponad rok temu
Cykl zaczynam od nowego tygodnia, miałem zacząć po nowym roku ale kurwa nie ma czasu do stracenia dosyć picia teraz trzeba robić masę i siłę. Na fotkach nie ma jeszcze mutant massa - ale jeszcze mi zostało go około 2,5 KG którego również dorzucam do cyklu No to tyle na początek...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Białeczko i pozostałości mutanta też powinny dać kopa masie
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy cykl. Widzę że chyba kreta mono
Białeczko i pozostałości mutanta też powinny dać kopa masie
mnie cos ta mono nie rusza ;( zjadlem wlasnie takie sama buteleczke ;p i nie wiem czy wart otwierac ta 600 g - czy ja komus opylic ..
Ex - powodzenia jak zawsze wszystko to co potrzeba ;p
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki Panowie Myślę że będzie udany ten cykl pod warunkiem że już nie będę pił
z tym bedzie ciezko ;p tymbardziej ze swieta i nowy rok
ale chyba ebdzie dobrze
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Black Powder wczoraj na treningu się nawet spisał, chodź mnie aż tak bardzo nie pobudził to zajebista pompa po przewie spompowałem tricka ponad 2.5 cm - jak dla mnie to zajebiście ZMA hmmm powiem tak bardzo dobrze mi się spało po nim Jak wstałem bym wypoczęty a wiadomo im więcej snu tym lepsza regeneracja więc ZMA jak najbardziej jest OK Białko w smaku może być ale w sumie to muszę kupować czekoladę lub truskawkę to moja dwa ulubione smaki
2,5 centa to bardzo duzo. ja nigdy nie umie nawet centymetra spompowac a bica jeszcze mniej.
Napisano Ponad rok temu
A ciekawe jak z tym piciem bedzie na sylwestraale kurwa nie ma czasu do stracenia dosyć picia teraz trzeba robić masę i siłę
Napisano Ponad rok temu
A ciekawe jak z tym piciem bedzie na sylwestra
Ta znowu fajerwerek nie będę pamiętał
Te białko też kiedyś wypróbuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W lutym zamierzam przeprowadzić podobny cykl tylko moze na innych suplach
Napisano Ponad rok temu
Zapodał byś EX jakies fotki swoje bo chyba nigdy jeszcze zadnych fot nie widziałem twoich,a pewnie jest coś oglądać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ZMA hmmm powiem tak bardzo dobrze mi się spało po nim Jak wstałem bym wypoczęty a wiadomo im więcej snu tym lepsza regeneracja więc ZMA jak najbardziej jest OK
A miewasz jakieś dziwne sny po ZMA bo mnie ostatnio Tusk z paralizatorem gonił w tej czapce co z Peru przywiózł Już mu chciałem jebnąć, ale Kaczyńscy się pojawili ........
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
W sumie to miałem jakiś dziwny sen koleś mnie zaatakował malinami i o mal mnie nie zabił ale pojawił się czak noris i mi pomógł Tak na poważnie to nie miałem żadnych dziwnych snów - sny są zależne od człowieka od jego wyobraźni tego co przeżył, widział lub tego czego się boi... Mózg to potężna machina więc to różnie może być, ale ten Twój sen to nie koniecznie po ZMA...A miewasz jakieś dziwne sny po ZMA bo mnie ostatnio Tusk z paralizatorem gonił w tej czapce co z Peru przywiózł Już mu chciałem jebnąć, ale Kaczyńscy się pojawili ........
Napisano Ponad rok temu
A miewasz jakieś dziwne sny po ZMA bo mnie ostatnio Tusk z paralizatorem gonił w tej czapce co z Peru przywiózł Już mu chciałem jebnąć, ale Kaczyńscy się pojawili ........
O kurwa hahahahaha.Może zmień dilera