Przygotowanie do rekordów
Napisano Ponad rok temu
Pisałem juz o tym w motywatorze, ale tam czytaja chyba sami spamerzy i nikt mi nie odpisał. A z tego względu, że w niedziele kończę regeneracje, a po niej chce wlasnie sprawdzić swoje maksy. No.. ale jak wiadomo do tego trzeba sie przygotować. Czytałem już o tym też na innych forach, ale żadnego konkretnego treningu nie było. Tak samo u nas w podwieszonych.
Nie chodzi mi o zwykły trening siłowy (tak przynajmniej mi sie wydaje), bo taki to sam sobie moge ułożyć albo wziąć z FAQ
Prosze o rozpisanie treningu na 1 tydzień w celu przygotowania do sprawdzania życiówek szczególnie w wyciskaniu i przysiadzie [MC jeszcez nie robie, a barki głownie na hantlach ]
Prosze o rezczowe odpowiedzi, a na pewno sogi polecą
Napisano Ponad rok temu
tutaj cos znalazlem takiego nie wiem moze ci sie przyda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w zyciu nie robilem jakiegos specjalnego przygotowania
Napisano Ponad rok temu
no i prawidlowo bo takie przygotowanei nei ejst potrzebne , a jeszcze on chcial w ten sam dzien wycisk zrobic co ten trening przygotowawczy;Dw zyciu nie robilem jakiegos specjalnego przygotowania
Napisano Ponad rok temu
szakaleq, w porownaniu do Twoich 130 przy rozgrzewce to nic.. Ale zwazywszy ze mam 16 lat to chyba tragedii nie ma. Ogolnie mam cel do wrzesnia wycisnac 100kg, ale nie wiem ile teraz jestem w stanie. Dlatego wlasnie chce sie sprawdzic.
Nie wiem wlasnie jak wyglada ten trening, ale wiem ze robi sie go przez tydzien, aby przygotowac sie do maksow.
Wiecie cos o tym?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w tydzień i tak byś wiele nie zrobił
jeżeli chodzi o zwiększenie maksa.
Napisano Ponad rok temu
A jak narazie ciagle o tym treningu sie nic nie dowiedzialem, tylko jak wiekszosc robi.
Bogumił chce miec pewnosc ze na rekordzie padl max
GuZu, mowie ci dla kazdego wyglada tak samo , nie robi sie zadnegp trenignu tylko wystarczy dobra rozgrzewka!
Ja mowie o czym czytalem, a ze wiekszosc nie robi przygotowan to tez wiem, bo sam wczesniej nigdy nie robilem ;P Mimo wszystko cos bym sie chetnie dowiedzial o tym treningu..
Napisano Ponad rok temu
A trening mojego i zimkow autorstwa wymyslony na poczekaniu w silowni kiedys i nawet ladnie sie sprawdzil hehe, testowany na 3 osobach, tak dla jaj.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Chyba sproboje go teraz, sprawdzic swoj max. Pozniej cale wakacje skupie sie na sile i na koniec wakacji znowu sprawdze ile poszlo
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
pozniej 5dni takie cos1. 4x, 2. 4x, 3. 3x, 4.3x, 5. 2x, 6. 2x, 7. 1x, 8. 1x,
pozniej 3dni przerwy i wrzucac na raz?5 serii 1. 70 %, 2. 75%, 3. 80%, 4. 85%, 5. 90% - powt w seriach - 3-3-2-2-1,
sorki ze odkopuje
Napisano Ponad rok temu
nastepnym razem załóż nowy tematsorki ze odkopuje
takczyli jeden trening takie cos
INEED$ napisał/a:
1. 4x, 2. 4x, 3. 3x, 4.3x, 5. 2x, 6. 2x, 7. 1x, 8. 1x,
ten trening robisz 5 dni po treningu ciezkim wyzej i po trzech dniach mozesz walic max, lub jezeli to ma byc dluzsze przygotowanie, po prostu po 3 dniach od lekkiego treningu (2), robisz ciezki, czekasz 5 dni lekki i tak w kolko.pozniej 5dni takie cos
INEED$ napisał/a:
5 serii 1. 70 %, 2. 75%, 3. 80%, 4. 85%, 5. 90% - powt w seriach - 3-3-2-2-1,
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY