Co wybrać??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprzet dieta i trening to podstawa xD
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale konkretnie jaki ciężar
konkretnie ;p powiem Ci ze nie ma konkretnego obciążenia
mozesz nawet miec 100 kg na jedna sztangielke, zalezy jakie cwiczenie, i ile masz sily, prrzykladowo na bica bierzesz sobie 2 sztangielki po 20 kg a na wyciskanie na lawce prostej sztangielek bierzesz 2 x 50
czlowieku kupujesz z takim obciazeniem ktore bedzie Ci potrzebne
a w serii ustalasz takie obciazenie ze ostatni ruch przykladowo 12 ruch jest wykonywany ostatkiem sil z poprawna technika
a i po **UJ drugi temat zakladasz o tym samym ;/
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorki sorki. Chciałem coś więcej się dowiedzieć na temat tych dwóch odżywek.
zamast wydawac kase na odzywki co i Ci tak malo daja zainwestuj w sprzet i diete .
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę że zakupie białeczko no i do tego trening i jakaś dieta. A jakaś kreatynka to dopiero za jakiś czas.
DIETA
TRENING
- bialko jak chcesz kupic to tylko dla utrzymania - uzupelnienia diety ;]
a kreatyna CI na pewno nie potrzebna ;p
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi chodzi o to że na ten czas to białeczko tylko kupię, a kreatyne dopiero za jakiś czas, gdy będe miał większy staż treningowy. Chyba można no nie?? barto5 a ty wcinasz jakąś kreatynke??
bialeczko ;p wiesz ze wszystko to tz dyzy bic, wieka klata, masywne plecy, swietne nogi, mozna zrobic bez supli ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ja obecnie biore Kreatyne Fitmax'sa Monohydrat jesli ta nazwa Ci cos wogole mowi ;p
moge ja polecic w kierunku sily bo masy i tak Ci za wiele kreatyna nie da, do diety jako uzupelnienie stosuje gainerka Mutant Mass
moglbym sie obyc bez gainera i jechac na samej diecie, ale dla mnie jest wygodniejszy taki sposob
bialko tez Ci za duzo nie da, jednorazowo organizm moze przyjac 50 g bialka ! czyli jak myslisz ze nawpiepszasz sie nie wiadomo ile to odrazu urosniesz, zjesz 200 gram na raz to 150 dupa Ci wyjdzie poczytaj na czym polega kulturystyka
jest to najciezszy z mozliwych sportow, nie wystarczy w nim cwiczyc sprezystosci i wybicia nog potrzebnego do skoku w dal, tu nalezy cwiczyc wszystkie grupy miesnioe, naklezy trzymac monotonna diete, czasami przez 4-6 miesiecy w roku aby urosnac
nalezy zmieniac plan co 6-8 tygodni, robic przerwy - okres regeneracyjny, to tak wszystko w bardzo bbardzo bardzo bardzo uproszczoynym skrocie
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A chciałem się dowiedzieć jeszcze czegoś od was, a mianowicie kumpel niedawno zakupił kreatyne KTP Creatine, moim zdanie to gówno, a co wy o KTP sądzicie??
Nie wiem zbytnio co to za kreatyna ale wolałbym coś innego niż ją kupić , jeżeli to jest pierwszy cykl to i ona powinna przynieść wymierne efekty
Napisano Ponad rok temu
SYNTRAX MATRIX czy Mutant Mass??