Ty koleszka z sklepu gdzie dostalem ph powiedzial ze nie jest konieczne abym bral ten clomid jesli to jest moj pierwszy cykl na ph bo jak przesadze z tym clomidem to moge sobie przysadke rozjebac a o ta kreatyne sie pytam czy ja brac w 6 tygodniu bo tem gosc
mowil ze jak jestem na ph to zebym zajol sie tylko dieta i ph a dopiero po ph zebym wskoczyl na t-bola i kreatyne.
jestem ciekaw czy ty byles w tym wszystkim tak zorietowamy jak waliles swoj pierwszy cylk i widze ze tylko potrafisz cisnac a wodol e nie masz
wyrozumialosci dla kogos kto jest w tych sprawach nowicjuszem
MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY JAK BEDE BRAL T-BOLA I KREATYNE NIE BDZIE MI PRZESZKADZALO JAK WEZME JESZCZE Muscle Asylum Project
pozdro maC405
Kolezka jest poprostu rozjebany
Clomid uszkadza przysadke
W wyniku stosowania leków PH/SAA dochodzi do uszkodzenia wydzielniczej funkcji przysadki mózgowej i jąder.
Uzywasz dwoch/trzech PH na cyklu, odblokowanie bez clomidu ... po cyklu 80% przyrostów Tobie zniknie.
A kto Ci kazał brać kreatyne z PH
- znowu masz problemy z czytaniem
Tu masz moj cytat
"dobry odblok - dobra kretyna wiecej zatrzymasz po cyklu "
Jestes ciekawy jak to wygladało gdy robilem pierwszy cykl ... napewno jak mi ktos rozpisał cykl to nie zmienialem clomidu na regenerator wątroby
Nowicjuszy mamy tutaj 95% na forum i 98% nie ma problemów z przyswajaniem tego co odpisujemy ale zawsze jest te 2% odłamu.
Teraz cicho ... chcesz brac kreatyna ( na odblokwanie ) i T-Bola ( PH ) aby sie znowu zablokować
Twoj cytata "JAK BEDE BRAL T-BOLA I KREATYNE NIE BDZIE MI PRZESZKADZALO JAK WEZME JESZCZE Muscle Asylum Project"
Muscle Asylum Project to producent odzywek
Nastepnym razem napisz Muscle Asylum Project Creadex/Arson itd bo nie mam pojecia co znowu masz na mysli.
Wszytsko masz juz opisane i wyjasnione w tym temacie.