Mam na imię Grzesiek, mam 23 lata i ważę 70kg.Przez ostatnie 4 lata zaniedbywałem swój organizm stołując się w budkach hot-dogami popijając to dużymi ilościami słodzonych napojów

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć wszystkim.
Mam na imię Grzesiek, mam 23 lata i ważę 70kg.Przez ostatnie 4 lata zaniedbywałem swój organizm stołując się w budkach hot-dogami popijając to dużymi ilościami słodzonych napojów.Jednak od niedawna (2miesięcy) "nawracam się".Zredukowałem tłuste potrawy oraz odstawiłem częściowo słodycze.Nie układałem sobie żadnej ścisłej diety-podrostu staram się jeść zdrowo
.Zacząłem chodzic 2 razyw tyg na basen i zakupiłem sobie rowerek stacjonarny na zime
I teraz kwintesencja mojego tematu czyli....czy jeżdząc 50min dziennie od pon-pt uda mi się zlikwidować oponko z okolic bioder ? Dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki.A jeżeli chodzi o brzuszki to normalne na podlodze czy a6w?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie przetrenuje się jezdzac od pon-pt po 60min ze srednia predkoscia 32 km/h i pulsem 139-144? Może robil bym pon,sr,pt -rowerek a wt i cz brzuszki? ale nie wiem jakie serie i ile powtórzen brzuszkow robic by byly jakies efekty.Dodam ze jak narazie po niecalym miesiacu jezdzenia na rowerku i odpowiedniej diecie widze mininalne efekty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tutaj piszą że a6w jest przereklamowane i mam małe obawy czy zajmowac tym czas? Czy np robic zwyczajne cwiczenia na brzuch? Prosze was o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Rowerek, stepper skrętny, orbiterek |
Fitness i Aerobik |
|
![]()
|
||
bieżnia czy rowerek? |