Rowerek
Napisano Ponad rok temu
Mam na imię Grzesiek, mam 23 lata i ważę 70kg.Przez ostatnie 4 lata zaniedbywałem swój organizm stołując się w budkach hot-dogami popijając to dużymi ilościami słodzonych napojów .Jednak od niedawna (2miesięcy) "nawracam się".Zredukowałem tłuste potrawy oraz odstawiłem częściowo słodycze.Nie układałem sobie żadnej ścisłej diety-podrostu staram się jeść zdrowo .Zacząłem chodzic 2 razyw tyg na basen i zakupiłem sobie rowerek stacjonarny na zime I teraz kwintesencja mojego tematu czyli....czy jeżdząc 50min dziennie od pon-pt uda mi się zlikwidować oponko z okolic bioder ? Dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Cześć wszystkim.
Mam na imię Grzesiek, mam 23 lata i ważę 70kg.Przez ostatnie 4 lata zaniedbywałem swój organizm stołując się w budkach hot-dogami popijając to dużymi ilościami słodzonych napojów .Jednak od niedawna (2miesięcy) "nawracam się".Zredukowałem tłuste potrawy oraz odstawiłem częściowo słodycze.Nie układałem sobie żadnej ścisłej diety-podrostu staram się jeść zdrowo .Zacząłem chodzic 2 razyw tyg na basen i zakupiłem sobie rowerek stacjonarny na zime I teraz kwintesencja mojego tematu czyli....czy jeżdząc 50min dziennie od pon-pt uda mi się zlikwidować oponko z okolic bioder ? Dzięki za pomoc
dobrze bedzie jak dodasz chociaz brzuszki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki.A jeżeli chodzi o brzuszki to normalne na podlodze czy a6w?
program a6w jest bardzo ciezki, zacznij od zwyklych brzuszkow, jak bedziesz sie czul na silach mozesz przejsc na a6w.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie przetrenuje się jezdzac od pon-pt po 60min ze srednia predkoscia 32 km/h i pulsem 139-144? Może robil bym pon,sr,pt -rowerek a wt i cz brzuszki? ale nie wiem jakie serie i ile powtórzen brzuszkow robic by byly jakies efekty.Dodam ze jak narazie po niecalym miesiacu jezdzenia na rowerku i odpowiedniej diecie widze mininalne efekty
Zrobienie kilku seri brzuszkow po okolo 20-30 powtorzen juz cos da. jak masz silna wole to mozesz sprobowac metoda a6 Weidera( to bardzo trudna metoda ale przynosi zadowalajace efekty). nie zapominaj o diecie> bez diety nie wiele uda Ci sie wskórac.
Napisano Ponad rok temu
Tutaj piszą że a6w jest przereklamowane i mam małe obawy czy zajmowac tym czas? Czy np robic zwyczajne cwiczenia na brzuch? Prosze was o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tutaj piszą że a6w jest przereklamowane i mam małe obawy czy zajmowac tym czas? Czy np robic zwyczajne cwiczenia na brzuch? Prosze was o pomoc
Moim zdaniem to ogolnie jest wiecej pozytywow niz negatywow na temat a6w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu