Zastanawiam się czy nie zacząć brać białka, jako składnik budulcowy. Lecz zależy mi na tym, aby w składzie białko nie miało żadnego chemicznego syfu, interesują mnie naturalne składniki, jeśli to możliwe
Z
góry dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiec zacznij jesc produkty zawierajace bialko mintaj, tunczyk, cycek, twarog itdinteresują mnie naturalne składniki
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Białko, węglowodany i... dobre tłuszcze, czyli dieta bogata w zdrowe tłuszcze roślinne i nie tylko |
Diety |
|
|
||
Białko czy węglowodany? |
Dieta | Guest_Conrad_* |
|
|
|
Pierwsze wspólne wakacje – test dla związku! |
Lifestyle |
|
|
||
Pierwsze kroki diety |
Dieta |
|
|
||
PIERWSZE ZAWODY |
KARATE |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_kosior_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu