Cykl brania kreatyny VITALMAX
Napisano Ponad rok temu
VITALMAX również nie mówi nic o fazie nasycenia.
Jak to jest z tą ich kreatyną???
Jak należy ją brać??
Czy na prawdę po przestaniu brania kreatyny VITALMAXu, ale w dalszym ciągu trenując jest na prawdę taki duży spadek formy??
Jak temu zaradzić??
Napisano Ponad rok temu
o fazie nasycenia zapomnij.
Napisano Ponad rok temu
DNT: 5g naczczo 30 min przed sniadaniem
po kreatynie nie ma zadnych spadkow!, w sensie obwodow, to co zrobisz - zostaje, co najwyzej mozesz odczuc spadek siły, wytrzymalosci, ale to zrozumiale jak odsatwisz kreatyne
dla podtrzymania trening regeneracyjny, z mniejszymi ciezarami, dobra zbilansowana dieta, w zaleznosci ile trwal cykl i ile machasz juz ciagiem na silowni, dobra jest tez regeneracja tj, odstawienie machania na 1 - 2 tygodnie
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wedlug twojej teorii cykl mialby wygladac tak: 250g mono, dawkowanie 5g dziennie zaledwie, 2-4 tygondie przerwy, bez regeneracji i nastepny
Zycze powodzenia z takimi cyklami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
a kto jedzie 3 miechy na kredce ? Zaskoczyłeś mnieco jak co ale gdzies po 3 miechach po dobrym cyklu nalezy sie 2 tyg regenracji, odpoczynku od silki
Napisano Ponad rok temu
spójrz w dziennik kropka gdzie cykle trwały po 16 tyg
gdzie 4tyg było na gainerze 8 tyg na kredce i gainerze i 4 tyg na gainerze i wtedy okres regeneracji
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
8tyg cykl na krecie
10-12 tyg wysycenia bez krety ( w tym jakies tydzien luzu od siłki zeby mięsnie odpoczeły przed następnym cyklem )
i potem następny cykl na krecie jakies 6-8 tygodni
Napisano Ponad rok temu
nie odstawia tylko zmniejsza obciazanie sobie o chociaz 5 kg. bo jak chlopaki dobrze napisali po treningach intensywnych musza nastapic treningi o intensywnosci mniejszej, a wiec skoro na cyklu dajemy z siebie wszystko to logicznym jest ze nie pociagniemy dlugo w ten sposob i robi sie tydzien lekkiej regeneracji a nie jakies przestawanie chodzic na silownie to juz skrajnoscPrzepraszam MisHa to ty po cyklu kredki odstawiasz siłke na 2 tygodnie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam MisHa to ty po cyklu kredki odstawiasz siłke na 2 tygodnie
nie samym cyklem czlowiek zyje..., a poza tym cykle nie trwaja u mnie miesiac tak jak u ciebie, bo tyle nawet zamalo jest na mono
robie trening regeneracyjny, ktory trwa w zaleznosci od potrzeb, czasami odkladam tez silownie na 1 tydzien czy dwa, bo nie macham 12 miesiecy do roku po 4x w tygodniu bez regeneracji
zalezy od stazu, ale ja mam tak, ze sie zwieksza sila na cyklu - bardziej niz jakbym na sucho leciałTo albo ja jestem jakiś ograniczony albo nie wiem bo u mnie kredka nie powoduje jakichś ogromnych przyrostów siły żebym szarpał niewiadomo ile więcej.
Stary ty podchodzisz do kredki jak do koxu.
nie sadze, ze by tak bylo
kazdy szanujacy sie adept tego sportu mysli w podobie jak ja