Rzeźba-przy pomocy czego? Prosze o rady.
Guest_gajkus_*
Napisano Ponad rok temu
Od poniedziałku zaczynam trening na rzeźbę z duzą iloscią powtórzeń, zmieniam dietę i oczywiście zaczynam biegać.
Pozostaje jeszcze dylemat jakie suple zakupić, redukcje planuję na 8-9 tyg.
Będę oczywiście brał multiwitaminę, omega 3, lecytynę co jeszcze do tego dołozyć? Czy lepiej zainwestowac w jakiś lepszy spalacz np. tight czy walnąć tse. Jak to wszystko brać?
Proszę o sugestie.
Napisano Ponad rok temu
- witaminy po posilku (sniadaniu)
- omega3 2 cap 2 razy dziennie omege-3 po pierwszych posilkach np: sniadanie, obiad
- lecytyna okolo ~3g dziennie 2-3 razy podczas lub po posiłku najlepiej z produktem mlecznym (jogurtem)
ps: lecytynka tez jest fajna z kilku wzgledow na redukcji a wiec dobrze trafiles z nia
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_gajkus_*
Napisano Ponad rok temu
O białku nie wspomiałem zpomiałem, oczywiście kupię wiaderko ostrowi :-) wyjdzie tak około 3g/kg (oczywiscie jak bedę przestrzegał diety).
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_gajkus_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podstawa ustaw diete i jeśli już coś konkretnego to sally na efekty nie trzeba za długo czekać i ładnie schodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"nie poleca co ma moze 5-15 % czystej efki"
jeden z popularniejszych spalaczy ma teraz 20 mg a wcześniej było to 10 mg i nie chodzi o to ile ma tylko jak jest dawkowane warto poczytać co jest jeszcze dodatkowo w składzie
wielu myśli że jak weźmie spalacz to już bedzie wszystko ok tu ważne są dodatkowe suple i to o czym sie zapomina stopniowe odstawienie
jeśli do zbicia jest kilka kilo to warto pomyśleć o inych środkach
Napisano Ponad rok temu
Guest_gajkus_*
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem biełeczko, glutaminke, multiwit, omega 3, lecytynke, wacham sie jeszcze nad aminokwasami które bym zajadał zaraz po treningu (właśnie po treningu tylko białeczko na rzeżbie czy jednak weglowodany (carbo, banan)?), no i jeszcze zastanawiam się nad kupnem tauryny.
Napisano Ponad rok temu
Guest_gajkus_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi ci o Trec Thermo Fat Burner to odpuść bo nie ma tam nic co pomogło by ci chociaż troszeczke. Nawet winian l-karnityny ma tam 50 mg. To ci kompletnie nic nie da. szkoda 5 dych. Naraże sie pewnie Joksowi i jego kompanii węglowej ale jak już to kup se lepiej L-karnityne z Activity 800 mg i 100 mg. kofeiny 29 zł. i żryj tego bardzo bardzo dużo i stosuj dużo aerobów.fat burner treca bedzie zakupiony zapomniałem o nim napisać :-)))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hydroxycut Muscletecha lub tańszy Thyrotherm!!!
master jay on nie chce nic na efce.Dziękuję za Wasze wypowiedzi. Efki jednak nie zapodam z powodu takiego , ze czesto siedze za kółeczkeim a po efce staje sie nadpoudliwy a to juz nie jest bezpieczne :-)
Napisano Ponad rok temu