Gainer, kreatyna, tauryna czy jeszcze cos innego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja rada jest taka
a)
kup karnet na silke , kup sobie gainera i jedz jak najwiecej normalnego jedzenia , dodawaj gainera i cwicz i bedzie w miare dobrze
jak na prawde nie masz czasu chodzic na silke... no to rob te cwiczenia w domu za duzo one ci nie dadza ale zawsze cos . .. jesli kupisz sobie gainera to sporo ci tez fatu moze wejsc (czyli tluszczu) bo miesnie Ci tak latwo nei wpadna na pompkach. Ale to ma tez pozytywne strony bo jesli jestes na maxa chudy to i troche tluszczu Ci nie zaszkodzi przynajmniej bedziesz troche szerzej wygladal, zebra Ci troche zakryje no ale wiadomo...
ogolna rada ; chodzic na silke
Napisano Ponad rok temu
gainer jak dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, jesli masz fundusze
kup sobie Gainer1 z Vitalamxa jak najwiecej, i dawkuj go wtedy gdy nie mozesz zjesc posilku, posilki powinno sie spożyac w odstepie 2-3h, na noc unikac węgli bo idą w fat, reszte mnie tu uzupełni ktos inny
do tego witaminy
zma
omega3
vitaral
Napisano Ponad rok temu
Poszukalem teraz inf o dawkowaniu i wg tego 10kg powinno na ponad 2.5 miesiaca starczyc, prawda? 40 g na jedna porcje - powiedzmy 3 porcje dziennie-120g to 83 dni.
Jezeli myle sie prosze o poprawke. Nastepna sprawa, czy owy Gainer1 ma jakies skutki uboczne-zdrowotne oprocz tego, ze jezeli nie bede cwiczyl na silowni, to oberwie mi sie fatem. No i czy silownia raz w tygodniu to przynajmniej jakies min. czy lepiej odpuscic? Moze wtedy powinienem wykorzystac opcje i zwiekszyc troche dawke w dzien treningowy? Aha, no i czy mozna w jakis konkretny sposob regulowac partie ciala, ktore maja sie najbardziej rozbudowac? Pytanie na pierszy rzut oka troche glupie-wiadomo cwiczenia na poszczegolne miesnie, ale chodzi mi o to,zeby nie bylo takiej sytuacji, ze klata i rece dobrze sie rozbudowuja, na dole jakies sadelko, a dodatkowo uda dalej waskie.
Napisano Ponad rok temu
W nim sa Weglowodany bialko i wiele inncyh dobrych produktów
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, no i czy mozna w jakis konkretny sposob regulowac partie ciala, ktore maja sie najbardziej rozbudowac? Pytanie na pierszy rzut oka troche glupie-wiadomo cwiczenia na poszczegolne miesnie, ale chodzi mi o to,zeby nie bylo takiej sytuacji, ze klata i rece dobrze sie rozbudowuja, na dole jakies sadelko, a dodatkowo uda dalej waskie.
jak będziesz ćwiczył tylko klatę i ręce to wiadomo ze nogi będziesz miał chude a brzuchal wiszacy trzeba trenować każdą partię ja trenuję nawet dłonie
bez skojarzeń
gainera bierz w dawkach nie po 40 gram bo to nie ma sensu tylko
przynajmniej po 75 gram jedna porcja i bierz to ze 2 razy dziennie
obowiązkowo po treningu!
Napisano Ponad rok temu
A jak najlepiej utrwalic efekty po treningu? Brac cos dodatkowo po silowni?
poprostu cwicz a nie bedzie spadkow. no i dieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupuj 10kg gainera 1 z vitalmaxa, zacznij duuzo jesc i beda z ciebie ludzie..
co do treningu to narazie zrob minimum 4 tyg zwyklej ogolnorozwojowki.. pozniej mozesz HST
a co do skladu to on ma jakos 13g bialka i 76 wegli na 100g , wiec normalka przy gainerach.. no dobra- hardgainerach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dawkowanie dla wszystki takie samo: 1 tabs po sniadaniu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sportowiec - po pracy idzie jeszcze na silownie i z tad zwykle witaminy a te dla sportowcow to lekka roznica jest
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
myslicie, ze jest ok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu