worek! W rekawicach czy w samych szmatach?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na początku swojej przygody z KB, po pijaku, w głupiej zabawie trzasnąłem kumpla, niestety źle ułożyłem rękę... i natępnego dnia zaczął się koszmar. Kilka miesięcy niewiele mogłem zrobić, a tak naprawdę to nadgarstek daje znać mi do dziś. Czuję, że jest słabszy, jak go przeciąże to przypomina o sobie. Leczyłem się u lekarza, stosowałem szereg maści, leków, ale to nie jest wciąż ten sam nagarstek co przed kontuzją... za głupotę się płaci. 3majcie się
Napisano Ponad rok temu
Ludzie... szanujecie nadgarstki, uważajcie na nie, naprawdę warto.
Ja na początku swojej przygody z KB, po pijaku, w głupiej zabawie trzasnąłem kumpla, niestety źle ułożyłem rękę... i natępnego dnia zaczął się koszmar. Kilka miesięcy niewiele mogłem zrobić, a tak naprawdę to nadgarstek daje znać mi do dziś. Czuję, że jest słabszy, jak go przeciąże to przypomina o sobie. Leczyłem się u lekarza, stosowałem szereg maści, leków, ale to nie jest wciąż ten sam nagarstek co przed kontuzją... za głupotę się płaci. 3majcie się
Nawet mi nie mów!
Napisano Ponad rok temu
Skora na kostkach mi zgrubla i troche dziwnie wyglada ale chyba kazdy uderzacz musi przejsc cos takiego na poczatku :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdzie we Wrocku??
- Ponad rok temu
-
muaj thai siła ciosu
- Ponad rok temu
-
Macie cos na temat organizacji WMC lub IMFA
- Ponad rok temu