OSZUKALI MNIE BYDLAKI!
Napisano Ponad rok temu
no i tak. kupilem tego gainera 737 co kiedys robilem ankiete o tym. ciekawa sprawa. mowie gosciowi chce truskawke . okej. zachodze do domu patrze na opakowaniu truskawka i wszystko pasi. potem sobie jeszcze 2 dni jadlem starego MASSSA do krety. no i ciekawa sprawa. otwieram wczoraj 737 z ciekawosci zobacze jak smakuje patrze.... a on zolty :O:O wtf? mysle sobie jakis stary ze zolty? ciekawe. wrzucam do bidonu..... zalewam woda .... pije....i mysle. kurwa! przeciez to nie jest truskawka jakies TOFFI chyba czy cos ... (I TUTAJ UWAGA DO TYCH CO PILI KIEDYS 737 TRUSKAWKOWEGO , CZY ON SMAKUJE JAK TRUSKAWKA ? ,MNIE SIE WYDAJE ZE PODMIENILI) no i tak sobie usiadlem... i madry KOŃ wymyslil ze przeciez jesli opakowanie nie zgadza sie z zawartoscia (smaki) to przeciez data waznosci tez sie pewnie nie zgadza z zawartoscia nie ? no i mowie pojde do nich i im najebie. no to wybujany poszedlem dzis do sklepu ale byla ONA a ta babka jest glupia no ale spoko. no i mowie jej OCB ale ona powiedziala ze oni nie przyjmuja zwrotow bo otwarte i ze w ogole taki smak chyba jest . to powiedizalem jej ze skonsultuje sie z panstwowa inspekcja handlu ( a oni paragonow nie wystawiaja , to mysle sobie , pewnie nasra w majty ze strachu) a ona powiedziala " a idz sobie pan" no to lol. teraz juz napisalem list do inspekcji.... jeszcze ten sklep upadnie -.- ...
ej. jaki ma smak gainer 737 truskawkowy? chyba troche chociaz przypomina truskawke nie ? bo moj w ogole ;\
Napisano Ponad rok temu
MÓWIŁEM KONIKU NIE KUPUJ TEGO!!!
słuchaj Bodzia następnym razem !!!!
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Koniu solidaryzuje sie z Toba!!
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o co znowu chodzi?powoli zaczynam sie zastanawiac ile masz wspolnego z ginomenem
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ej no bral ktos gainera 737 truskawkowego?
Napisano Ponad rok temu
Koniu przejdź sie tam jeszcze raz bo może kobieta nie zauważyła po prostu Twoich mięsni i dlatego Cie potraktowała jak zwykłego kolesia wparuj tam na spince i pozamiataj
Napisano Ponad rok temu
zwyklego źrebaczkakobieta nie zauważyła po prostu Twoich mięsni i dlatego Cie potraktowała jak zwykłego kolesia
Napisano Ponad rok temu
albo wogle go nie zauważyła ...może kobieta nie zauważyła po prostu Twoich mięsni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no mój proszek Vitalmaxa jest biały, ale jak tylko sie połączy z wodą albo mlekiem to robi sie różowawy, czyli taki jaki powinien byćsmakuje za truskawkami i jest różowawy z wyglądu a nie żółty
Napisano Ponad rok temu
siema koniu ja jadłem truskawkowego no i smakuje za truskawkami i jest różowawy z wyglądu a nie żółty
wreszcie odpowiedz na ktora czekalem . thx.
a cos sie stalo?;] poprostu dostalem nie ten smak ktory chcialem , a teog nie moglem przewidziec.ja wcinam truskawke Gain Bolic ijest git ale KONIU nie kumam cie czemu nie posluchales BODZIA i innych ktorzy ci odradzali ten syf uparle
Napisano Ponad rok temu
ale z drugiej strony to tylko smak wiec problem smieszny troche...
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Smakuje jak truskawka.
Kolor zółtawy.
...może nie to co mass no ale w końcu cena/jakośc