POMOCY ! Jakie odzywki trzeba zayz na pocztku ćwiczen ? ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 2 na poczatku niebieze sie zadnych odzywek podstawa to dieta o odzywkach pomysl za pol roku
po 3 w zyciu [nawet niewiem czy na koxie] zrobisz taka mase w tak krutkimczasie
po 4 mozesz jesc pasze dla swin [bialko swinskie] przybeizesz masy tyle ze tluszczowej - podobno w więzieniach tak robia
po 5 a daj se spokoj to nie sport dla ciebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witamy wszystkich sezonowców
Napisano Ponad rok temu
może napisał tak dlatego, że w twoim wieku jest troche za wcześnie. Jeśli dobierzesz nie właściwe obciążenia do różnych ćwiczeń możesz nabawić się trwałych kontuzji. A z odżywkami to bym poczekał jeszcze ze 2 lata (ja tak uważam i moge sie mylić). oczywiście zrobisz jak bedziesz chciał, ale poprostu dużo jedz (ale też nie przesadzaj) i ćwicz z głową, i zacznij przede wszystkim od treningu adaptacyjnego...po 5 a daj se spokoj to nie sport dla ciebie
Pozdro
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiele ciekawych artów. Polecam.
[you] pozdro:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to typowy sezonowiec spodziewa sie ze bedzie wygladal jak pudzian po pol roku znudiz mu sie wyda niepotrzebnie kase na odzywki i tyle z tego bedzie
ale co ty sie martwisz jak chce cwiczyc to niech cwiczy a skad wiesz ze mu to sie znudzi moze mu sie spodoba i zobaczy jak rosnie i bedzie chcial wiecej i nie przerwie treningow jesli ma ochote cwiczyc z suplami nie macie prawa mu tego zabronic jezeli wywali kase i potem przestanie cwiczyc to nie twoja kasa wiec czym sie martwisz jestesmy tu od doradzania ludziom a nie prawienia moralow. GUMEK skoluj sobie diete od mikiego trening adaptacyjny + gainer + witaminy i rosnij
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podstawa jest treningi dietka. zglos sie do dzialu odzywinaie w celu zasiegniecia rady o zarcie. narazie rob trening adaptacyjny;] po miesiacu zacznij masowke. mozesz sobie po tym miechy adaptacyjnym kupic jakis gainerek. np gainer 1 vitalmax 10kg to wtedy straczy CI na jakies 2-3 miesiace;] napewno przytyjesz conieco:)
CIAwarez, co do tego ze wtak krotkim czasienie przytyje 10 kg to sie mylisz... ja na cyklu z kreatynki+bialko+gainer przytylem 8kg w poltoramiesiaca wiec jak nie wiesz to nie gadaj.
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Jednak rzadko sie to zdaza wiec niech sie lepiej nie nastawia na 10kg do wakacji...ja na cyklu z kreatynki+bialko+gainer przytylem 8kg w poltoramiesiaca
zdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrob wpierw act jak pisal davidekĆwicze na sucho dopiero tydzien
ja tez ich nie rozumie spamery jakies skad maja wiedziec ze mu sie znudzi cwiczyc jak inni cwiczyli juz w wieku 11 lat i sa teraz czolowymi kulturystami. wiec niema co kogo oceniac. moze bedzie cwiczyl dluzej niz wy. bo ma kilka lat przed soba zanim pojdzie dopiero do pracy. nie jak ja gdy niemam teraz czasu na silownie , odzywki moze brac w kazdym wieku wiec proponuje gainera i dibencodize oraz witaminy i mineraly. teksty o paszach dla swin sobie darujcie .co wy tak go objechaliscie;/ nie rozumiem was,ale do rzeczy.
aha i nauczcie sie wkoncu ze trening w mlodym wieku nie szkodzi to juz dawno zostalo naukowo udowodnione
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...