z myślą o wakacjach...
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
na poczatku przygody z cwiczeniem bralem tcm olympu, przed swietami 2006 kre alkalyn, hmb, glutamine
w kwietniu tego roku chcialbym czyms przykoksic aby na wakacje byc zadowolonym z wygladu... to bedzie 3 miesiace od ostatniej kreatyny
diete jako taka mam, cwiczyc cwicze tylko teraz jekie suple dla mnie beda najodpowiedniejsze..??
Napisano Ponad rok temu
chcialbym czyms przykoksic aby na wakacje byc zadowolonym z wygladu
a co rozumiesz przez pojecie fajny wyglad?masa, rzezba?okresl blizejteraz jekie suple dla mnie beda najodpowiedniejsze..??
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
poki co chce byc po prostu wiekszy... poki co nawet o rzezbie nie mysle... brzuch jedynie
dietke mam i teraz sie przymierzam do czegos... mysle o jakims stacku nie wiem co dla mnie najlepsze by bylo i w tym wyborze prosze o pomoc...
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pryszcze nie powstaja od uczulenia . od uczulenia to sie moga robic wysypki jakies czerwone swędzące plamki itd. ktore imo szybko znikaja. chyba ze robia ci sie potówki bo robi sie coraz cieplej i bardziej sie pocisz ale to tez nie wina massa tylko potui kurwa syfy mi wychodza strasznie
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile kasy chcesz przeznaczyc bo ci moge polecic nawet i stacka co kieszonkowe bedziesz miesiącami zbieralno i jak z tymi suplami?? jaki stack dla mnie??
od witamin jak i nadmiaru bialka tez wysypka a nie diodya jakis przesyt witaminowy czy cos mozliwy jest
diody powstaja przeciez od bakterii na skorze, nadmiaru łoju na skorze, zatkanych gruczolów a uczulenia itd to co najwyzej wszelakie inne odmiany wysypek, zaczerwienien ktore znikaja w szykim czasie. przeciez jak ktos jest uczulony na sierść poglaszcze psa to nie zrobi mu sie dioda na czola tylko wysypka na rece (nawet sa takie testy dla alergikow ze kuja ci reke kilkanascie razy wprowadzajac rozne substnacje pod skroe i jesli wystapi obrzek w tym miejscu to jest uczulony), jak ktos jest uczulony na pylki to tez nie zrobi mu sie mega dioda tylko bedzie kichal i to tyle odnosnie powtarzanego mitu wymówki "zrobila mi sie dioda bo jestem uczulony"
jak ktos codziennie szamie zestaw witamin i je ponad norme je to tez nie robia mu sie diody. zwlaszcza ze u sportowca zapotrzebowanie na witaminy wzrasta i musisz sie cholernie natrudzic by przedawkowac. wiec poprostu dojrzewanie coraz cieplej sie bardziej pocisz. i jak dlugi czas mija zanim z silowni wracasz do domu to kup sobie husteczki takie juz nawilzone antybakteryjne i po silowni odrazu przetrzyj nimi twarz.
lol odkad w xp jest monoXP jest badajze opary o Mono
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek91 napisał/a:
XP jest badajze opary o Mono
lol odkad w xp jest mono
no włąsnie nie byłem pewien
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
mam dola zdesperowany jestem.. jak mi nic nie da tak z miejsca 100 tab mety leci...
oby nie
pozdro
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cenowym tak bo z serii vip kupisz 2x700gczyli ze nitrobolon bedzie najlepszym na mase dla mnie tak??
i tak bedzie ze nic nie da popatrz na dziennik mikolaja leci na nitro i nic mu nie drgnie z tej partii co najbardziej pragnie . wiec jak cie dopadnie stagnacja to i stacki nie pomoga takie cos trzeba umiec wykorzystacwiecie..mam dola zdesperowany jestem..jak mi nic nie da tak z miejsca 100 tab mety leci...
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
jak jak jak?!!takie cos trzeba umiec wykorzystac
Napisano Ponad rok temu