100$ ZUPEŁNIE ZA FREE DO GRY W POKERA, BEZ WPŁATY !!!
Napisano Ponad rok temu
Odrazu pisze ze to nie jest zadna sciema ja juz wyplacilem kase 2 posty nizej daje screeny !
Pokolei to by było tak :
pewna firma a mianowicie liquidpoker daje zupelnie za free 50$ na gre w pokera na partypoker
aby otrzymac te 100$ musimy zrobic kilka zeczy nie trwa to jakos specialnie dlugo okolo 30 minut
na samym poczatku uprzedze ze trzeba miec jakis dowod tozsamosci(najlepiej dowod lub prawko) i tzeba byc pelnoletnim
wyplaty sa dostaene na netellera(trzeba depozyt) moneybookers(trzeba depozyt) konto banowe(minimum 100$) i czekiem
ja wyplacalem czekiem nie trzeba nic wplacac a minimalna wyplata to 50$, czek juz w banku w trakcie realizacji
odrazu moze npaisze ze czek dostajemy okolo 2 tygodnie po wyplacie idziemy np do banku BPH nie trzeba miec konta i oni w okolo 3-4 tygodnie go realizuja prowizja 20zlotych
no to wchodzimy na stronke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
klikmay rejestracja tam jest wszytsko opisane
I TERAZ WAZNA RZECZ W PIERWSZYM KROKU JAKBYSCIE MOGLI KLIKNAC ZAMIST NA TAMTEN LINK TO NA TEN LINK [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] BYŁBYM BARDZO WDZIECZNY
jelsi zrobicie wszytsko jak pisze na 100% otrzymacie kase
z gory dzieki
i wykonujmy wszytskie kroki pod koniec potrzebujemy zdjecie skan dwodu w jednym pliku mozna to robic za pomoca np painta lub wzucic do worlda
bedzie dzwonil do nas automat nie zadan baba tylko automat poda nam 5 cyfr( po nagileku powtarza 2 razy ) i bedziemy musli je wpisac wszytsko jest opisane na tej stronce
pierwsze 50$ bedzie do 48h do rejestracji przewaznie kolo 24h
koljne 50$(25 na pokera i 25 do kasyna) dostaniemy po rozegraniu 125rh rh=raked hand czyli tapria w ktorej w puli jest minimum 1$
trwa to okolo 2-3 godzin gry pry jednym stole, nie jest to trudne nawet jesli komus nie bedzie szlo to przegra powiedzmy 20 $ zosatnie mu 30$ i dostanie 50$(25 na pokera i 25 do kasyna) wtedy to co mu zostanie tych pierwszych 50$ +25 te co dostanie na pokera mozna juz wyplacic i najlepiej tak zrobic wyplacic wszytsko a te drugie 25 co dostaniemy do kasyna trzeba jeszcze obrocic 10x watpie zeby sie udalo wiec dlatego polecam po dodaniu tych 50$(25 na pokera i 25 do kasyna) odrazu wyplate tego co nam zostanie z tych pierwych 50$ i 25$ na pokera a pozneij mozna sie pobawic tymi 25 co dostalismy do kasyna
po rejestracji zanim dostaniemy kase mozna pocwiczyc na wirtualnych pieniadzach wybierajac money game, cash game sa o parwdziwe pieniadze
polecam grac pokera holdem - stawki i przebicia sa liminowane na co 10 lub 20 centow
i jak juz bedziemy grac polecam grac na sole 0.10/0.20$
aha te rh mozna zobaczyc ile trzeba jeszcze rozegrac kiljajac na my account pozniej na bonus details
po dokaniu wyplaty trzeba zadwonic do nich sa bezplatne numer 00800 2000 7789 i tam mowimy po anglieku ze chcemy zweryfikowac konto i ona sie nas pyta o dane (imie nazwiko data urodzenia adres mail login w partypoker) i za 5 minut dzwoni mowi ze wszytsko ok i wyplata idzie nie trzeba znac angielskiego dobrze zeby sie dogadac z nimi wystarcza postawy, mozna powiedziec zeby mowili wolniej to mowia, ja nie milem zadnych problemow z tym
to chyab tyle jakies pytania pisac
jelsi ktos sie zarejestruje z tego linku przez ktorego prosilem aby sie rejestrowac niech da znac na gg lub pm
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
pierwszy to potwierdzenie wplynecia hajsu na konto 50$ 25$ 25$ 10$
drugie i trzecie to wyplata to wyplata łacznie mialem 110$ ale jak mowie tego 25$ z kasyna po rozegraniu 125rh nie da sie wyplacic czyli 110-25=85 a wyplaclem 82 czyli rozgrywacajac 125rh stracilem tylko 3$
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
a że gajnerek by sie przydał to i Ciebe wesprę i swój budrzet.. włąsnie jestem w trakcie ssania programu do grania:]
Napisano Ponad rok temu
myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie, na forach z zakldami duzo ludzi naczepalo troche kasy na tym
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli mi nie wierzycie moge wam wzucic ze 100 screnow z mojego konta bede tez tam moje dane pokazane do tego 100 zdjec potwierdzenia otrzymnia czeku ktore dostalem poczta
wchodzac przez drugi link ja dostane 10$ ale tylko i wyloncznie wtedy jesli wy otrzymacie 100$ jesli wy nie dostaniecie ja tez nie
za sama rejestracje to nikt nic Ci nie da wytlumacze na przykladzie pan A rejestruje sie z mojego linku ja dostaje za to hajsm mam mienne IP zakaldam kilka kont i mam pelno kasy
oni nie maja z tego nic a traca bo te konta nie bedzie zloony nigdy depozyt a jesli pan B zarejestruje sie z linku wykona kroki dostanie kase na swoje konto tzn ta firma zlozy mu depozyt i tylko wtedy ja dostane kase bo zebym ja dostal kase pan B musi zlozyc depoyt a w tym wypadku ta firma skalda depozyt za niego
a jesli klikniecie na ten link co tam jest dacie te 10$ innemu gosciowi bo tamten tez jest ref link wiec sobie pomyslalem ze skoro wam to tu opisalem to mozecie kliknac z mojego ale jak tam chcecie
zreszta niech ktos wykon wszytski kroki tak jak tam jest i otrzyma kase w ciagu 24-48h daje 100 % gwarancji a kase naprawde mozna wyplacic bez problemu
a jesli nie niech napisze to tu i bedzie po psrawie ale trzeba wykonac kroki jak jest napisane
na serio nie maci za grosz zaufania do mnie ?
probowal sie ktos rejestrowac wogole ?
Napisano Ponad rok temu
ja ci kropek zaufam bo wiem ze ty w te sprawy obcykany jestes i wala bys niewywionol pozdro
Napisano Ponad rok temu
KoT, Koń, sprobojcie a nie pozalujecie i cala reszta tez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
legitymacja szkolna raczej nie moze byc ?
Napisano Ponad rok temu
Koń, dowod lub prawko ew paszport
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
ile razy trzeba obracac ten bonus?
i ile mozna wypalcic odrazu??czy moze odrazu moge ten bonus wyplacic ?
Napisano Ponad rok temu
a jesli chcesz zgarnac pozniej jeszcze 25$ ( bylo25+25 ale zlikwidowali te drugie 25 dzis zobaczylem ale i tak za duzego pozytku z tego nie bylo bo te ostatnie 25$ trzebabylo obrocic 10 razy w kasyni co jest bardzo trudne) musisz rozegrac 125rh jesli sie nic nie zmienilo, jak dostaniesz kase wejdziesz w my account i bonus details bedzie npaisane ile gier trezeba rozegrac aby dostac te 25$
rg-raked hand gra z pula 1$ np 10 graczy daje po 0.10$ i jest 1$ w puli
kumpel zakaldal konto jak dostaie kase napisze dokladniej co z tym bonusem
ja np wyplacalem czekiem wiec musialem rozgerac te 125rh zeby miec wiecej niz 50$ (50$ minimalna wyplata czekiem) bo jak gralem pierwsze partioe to przegrywalem i mialem ponizej 50$ i czekiem nie moglem wypalcic a pozneij lepiej szlo i nie dosc ze mialem wiecej niz50$ to jeszcze mi dodali 25$
radze pocwiczyc na wirtualnych pieniadzach troszke