bezpieczenstwo .... :(
Napisano Ponad rok temu
Starcza ci w ogole amunicji zeby zastrzelic tych wszystkich ludzi dookola?
Ile ci wiaderek pociskow schodzi dziennie?
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nikogo nie zastrzeliłem...ale do mnie strzelano...Cougarr mnie naprawde slabo jak czytam te twoje posty.
Starcza ci w ogole amunicji zeby zastrzelic tych wszystkich ludzi dookola?
Ile ci wiaderek pociskow schodzi dziennie?
widac , że ufasz swoim umiejetnością..ten 15stolatek tez ufał i już nie zyje.powodzenia ci zyczę..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
eee tam.... ja tylko usiłuje uświadomić ludziom , że broń jest takim samym (tylko duzo sprawniejszym w założeniach) narzedziem do samoobrony jak pięsci,kastet czy nóż...dziwi mnie podejście niektórych osób, które chętnie wbiją kolesiowi nóż który noszą albo walną technicznie o ziemie ryzykując sręcenie karku przez ofiarę a nie potrafią zrozumiec , że mając broń chetnie z niej skorzystam tylko ,że żeby zrobić to skutecznie (najlepoiej nie oddając strzału) to musze reagować z wyprzedzeniem.Coguarr, wiesz, ale to jest tak że jak się poczyta te Twoje posty to nie sposób oprzeć się wrażeniu że chodzisz po ulicy z giwerą w łapie i walisz do wszystkiego co tylko drgnie... :roll: No dobra. Może trochę przesadziłem...
Pozdrawiam,
AdamD
przecież nie maszans na obrone przed nożem jesli ktos podejdzie do mnie.więc po co wogóle ma podchodzić???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten koleś z auta, jaki by nie był powód jego zachowania, zajebiście przsadził!!!!
Życze mu piach za to!!!!
Secundo:
Cougarr nie wiem czym się zajmujesz prywatnie i służbowo i nie interesuje mnie to, z twoich postów wynika że cały czas masz kontakt z bronią i wiesz jaki i kiedy jej użyć !!! Fajnie !!! Mam nadzieje że nie odpier... ci kiedyś i nie zabijesz nikogo ot tak!
W kilku kwestiach zgadzam się z tobą w kilku mam odmienne zdanie, ale ty masz swoje i oto chodzi!!!!
Ja też mam kontakt z bronia dlatego czaje o co ci biega.
Do sedna: Mam propozycje - spróbuj formuować swoje wypowiedzi jaśniej i sensowniej. nie będziesz wtedy musiał wszystkim tłumaczyc o co ci chodziło i nikt nie zarzuci ci że jesteś killeram z klamką szlajającym się po mieściz z żądzą krwi w oczach!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"mir domowy" ???
- Ponad rok temu
-
Furia
- Ponad rok temu
-
Nóż czy walka wręcz?
- Ponad rok temu