Magia Aerobicznej 6 WIEDERA
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka pytan co do fenomenu tego ciagu cwiczen.
1. Na poczatek prosze mi wyjasnic dlaczego trening ten odbywa sie bez dnia przerwy przez kilka tygodni? Od malego wpajali mi na wylowni, ze miesien potrzebuje odpoczynku i aby sie nie przetrenowac i nie spalic miesnia trzeba dac mu odetchnac poprzez odpoczynek nast dnia lub w weekend. Kiedy bowiem podczas tego treningu jest czas na regeneracje miesni brzucha?
2. W momencie pojawienia sie zakswasow nalezy przerwac trening w nast dniu czy dalej do oporu i nawet z bolem walczyc o piekny wyrzezbiony brzuch?
3. Czy po zakonczeniu cylku 6 tygodniowego mozna dalej ciagnac najwyzszy poziom wtajemniczenia w tym cwiczeniu czy nalezy odpoczac i od nowa zaczynac zabawe?
4. Jak te cwiczenia maja sie do dyskopatii? Czy zadne z nich nie narusza dyskow i nie powoduje podczas ich wykonywania nacisku na jakies nerwy?
Napisano Ponad rok temu
Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
2. Zakwasy bendą napewno jak wcześniej nie ćwiczyłeś brzucha, ten trening jest bardziej dla zaawansowanych lub średio-zaawanasowanych, ale z własnego doświadczenia ci powiem że na początku jest cieżko ale poźniej już jest lepiej.
3. Po cyklu raczej radziłbym ci odpoczynek.
4. Chyba nie, jeszcze zależy czy robisz to na twardej powierzchni
Napisano Ponad rok temu
w przypadku dyskopatii to raczej wyłącznie basen,callanetiks,joga. nie zapominaj zeby nie oziebiac plecow ale to chyba wiesz ze wizyta u fizjoterapeuty jest wskazana i zastrzyki przeciwzapalne. dalej przy dyskopatii wszystkie cwiczenia powinno sie wykonac na stojaco a nie "wyginac kregoslup" a od brzuszkow wlasnie cos takiego jest gdy co chwile podnosisz tulow wiec ja bym sobie odpuscil zwlaszcza ze w a6w trzeba wykonac 6 cwiczen pod rzad bez zadnego odpoczynku a wiec plecy moga ladnie dostac4. Jak te cwiczenia maja sie do dyskopatii?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
całościowy trening dzienny nie powinien przekraczac 25min, pomiedzy cwiczeniami przerw nie robimy a seriamy 20-30 sek,po zakonczeniu chociaz 10 dni wolnego
Joks ja robilem takjak mi kropek pow czyli miedz cwiczeniami jakies 3-5s zeby zlapac oddech a miedzy seriami 2 minuty. to zle??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie na odwrot ??Joks ja robilem takjak mi kropek pow czyli miedz cwiczeniami jakies 3-5s zeby zlapac oddech a miedzy seriami 2 minuty. to zle??
pomiedzy seriami 3-5s przerwy, a pomiedzy cwiczeniami 2 min ?????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak swoja droga to jechales tym a6w Joksiu ?
Napisano Ponad rok temu