Trening w AdG i Grupo Magia - czy istnieja jakies roznice?
Napisano Ponad rok temu
nie mowie, ze on to robi idealnie ale kopniecie ma w miare zdrowe i jakas tam moc w tym jest, a mimo wszystko "nie jest to chyba najlepsza technika ofensywna" :wink:
Napisano Ponad rok temu
wg mnie jezeli trafisz w glowe (w miere czysto) to da ci to czas na podniesienie sie z ziemi. jezeli trafisz na garde lub co gorsza w tulow lub bark to tak jak sie podniosles, tak opadniesz. :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S I abstrachuje tutaj nie jako uliczny lowca-kombaciarz ale jako sportowiec, ktory nie boi sie podejmowac wyzwan
Napisano Ponad rok temu
ale tu mowimy wlasnie o skutecznosci poszczegolnych technik.I abstrachuje tutaj nie jako uliczny lowca-kombaciarz ale jako sportowiec, ktory nie boi sie podejmowac wyzwan
a nie mozna nazwac skuteczna techniki, ktora wychodzi raz na 371 razy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przy Au nie da rady nikogo kopnac?ale tu mowimy wlasnie o skutecznosci poszczegolnych technik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy au skuteczniejsze sa techniki reczne moim zdaniem 8)A przy Au nie da rady nikogo kopnac?ale tu mowimy wlasnie o skutecznosci poszczegolnych technik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do zdania, ze kazde floreios moze byc wykorzystane ofensywnie - chodzi o to, ze atak ma przyniesc najwieksze szkody przeciwnikowi, i zadnych nam moze proba zabicia kogos saltem bylaby skuteczna, ale sami tez sie niezle uszkodzimy... dla mnie - bzdura
Napisano Ponad rok temu
jak robisz raixu (czy jak sie pisze u was au de costas ) to jest to dla mnie ewidenty atak, bo sam widzialem jak moj kumpel dostal z czegos takiego w mazak
itd. itp. ja nie mowie ze przy wykonywaniu czegos takiego nie mozna sobie zrobic krzywdy, bo ja mozna sobie zrobic przy macaco (ktore tez mozna wykorzystac jako atak). wiec to akurat nie jest kwestia. kwestia to umiec wplesc floreios w swoja gre tak zeby mozna je wykorzystac jako atak, a jednoczesnie nie zrobic sobie krzywdy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
capoeira w białymstoku
- Ponad rok temu
-
kto z was byl w Zakopcu w Niedziele z pokazem ? (Krupowki)
- Ponad rok temu
-
Czeska Budo Gala 2002
- Ponad rok temu
-
III Otwarta Lekcja Capoeira
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Słupsku
- Ponad rok temu
-
wykład o capoeirze
- Ponad rok temu
-
mistyczna strona capoeiry
- Ponad rok temu
-
Capoeira we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Drobna sprawa...
- Ponad rok temu
-
CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki)
- Ponad rok temu