Sztuki walk i magia
Napisano Ponad rok temu
jester: na treningi mogą przchodzić nawet nazi krishna - byleby tylko uczciwie trenowali. Dobrze wiesz, że po pewnym czasie zostaja tylko ci, ktorych SW pasjonują.
Równie dobrze zamiast o "magów" mógłbyś zapytać o księgowych, czy o sympatie polityczne trenujących - ludzie są różni i różne rzeczy ich kręcą.
Mam kumpla, który jest uduchowionym buddystą i jednocześnie fanem kravmagi - i dobrze mu z tym.
Napisano Ponad rok temu
Zazdroszczę Ci, Jester Raiin.
W naszym Dojo (przejściowo poza Krajem) na treningach Karate zero magii, zero Harry'ch Potter'ów, tylko "per aspera ad astra" (przez trudy do gwiazd - uwaga dla tych inteligentnych inaczej). A szkoda. Przynajmniej byłoby coś innego. A tak... no, mamy jednego murzyna, ale to nie to samo...
HAUhauAUHauhauhAuhahuaUAUha [/b]
Napisano Ponad rok temu
Jedni ćwiczą dla siebie a drudzy dla szpanu. Ale nikt na szpanerów nie zwraca uwagi a więc żeby znaleźć się w centrum zainteresowania zaczynają pieprzyć o magii i tym podobnych rzeczach. Są w tym śmieszni ale im się zdaje, że są OK bo są w centrum zainteresowania. Krótko mówiąc w ten sposób dowartościowują się i zwracają na siebie uwagę.
Napisano Ponad rok temu
O ja, KruK, ale robisz byki, stary.... 8O
byki i błedy mozna robic do woli jezeli sie ma na to papierek z poradni dyslektycznej
Napisano Ponad rok temu
5. "Z chi mozna robic takie fajne rzeczy jak czaszki rozwalac."
Co za tekst. Buahahaha Rozwalił mnie. Jakby coś takiego przed walką, w ramach grożby, powiedział to już po mnie, finito.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie z magią - jak ktoś mówi o "materializacji kul ognia" to chyba tylko można roześmiać się w twarz takiemu Magowi ze szczepu Skorpiona, ew. poprosić o małą prezentację. ;P A jak mówi o oświeceniu to czemu nie? Są rzeczy w ludzkiej psyche, o których... itd.
Szczepan i kontynuatorzy: poklon
Napisano Ponad rok temu
...Podczas rozmowy wzial lyzeczke do kawy i zaczal tracac mego sensei mowiac "no obronisz sie przed czyms takim"...
Nie wiem jak wy, ale ja od razu sobie coś takiego wizualizuje
I normalnie....
ale..dobry humor to podstawa 8)
Napisano Ponad rok temu
u mnie na sekcje przychodzi taki jeden gosc i to juz dosc dlugo, ktory rozne takie duperele o magii i innych pierdolach opowiada. ale nikt, lacznie z sanseiem, go raczej na powaznie nie bierze bo gosc zachowuje sie jakby mial niewidzialnego przyjaciela, na ktorego na dokladke dosc czesto sie gniewa . chociaz przyznaje, ze czasem jakos takie zachowanie wprawia w zaklopotanie.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
od kiedy trzy razy ucieklem z dosiadu gościowi cięższemu o 40 kilogramów, jak najbardziej wierzę w magię
jester: na treningi mogą przchodzić nawet nazi krishna - byleby tylko uczciwie trenowali. Dobrze wiesz, że po pewnym czasie zostaja tylko ci, ktorych SW pasjonują.
Równie dobrze zamiast o "magów" mógłbyś zapytać o księgowych, czy o sympatie polityczne trenujących - ludzie są różni i różne rzeczy ich kręcą.
Mam kumpla, który jest uduchowionym buddystą i jednocześnie fanem kravmagi - i dobrze mu z tym.
nie hcce się czepiać... ale ... muszę... buddyzm często zawiera w sobie mniej fenomenów niż brzemienny w brzemienne dziewice chrześcijaństwo. No ok w zależności od wersji troche tego mają, ale mają do tego zdrowe podejście [total luz do tego i dużo humoru na temat autoteliczne ]
natomiast zdarzają się totalne oszołomy - kiedyś przyszedł człowiek do mojego instruktora, rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
- dziendobry, mam pytanie. bardzo mi sie podoba i wogole, ale mam pytanie
- tak słucham?
- no więc - czy jak się zapiszę to czy potem będę mógł się wypisać?
- ???
- ...bo mój kolega (gdzieś tam) się zapisał i jak chciał się wypisać to mu nie pozwolili
- NIE :twisted:
- (odchodzi w popłochu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NOwy system dla wojska?
- Ponad rok temu
-
Szukam treningow kolo Ryk w Lubelskim
- Ponad rok temu
-