Coś mocniejszego czy jeszcze się oszczędzać?
Napisano Ponad rok temu
mój staż ćwiczeń to gdzieś ok 3 tyg-1 miesiąc.Wcześniej miałem półroczną przerwe a przed przerwą ćwiczyłem mniej więcej 6 miesięcy.Kiedyś pytałem was o moją pierwszą odżywkę to poleciliście carbo olimpu później tez samej firmy kupiłem gainerka(niby mocniejszy ale przy takim dawkowaniu nie poczułem różnicy).Sęk tkwi w tym że brałem te odżywki tylko po treningu, a na opakowaniach pisało żeby brać codziennie.I teraz od jakiegoś czasu trzymam diete, może nie jest idealna ale staram się i widze na wadze żę skutkuje.Trening wziołem też z waszego forum na mase.I teraz zaczynam ćwiczyć u kumpla on nie miał jeszcze styczności z żadnymi odżywkami i odrazu bierze odżywki za 2 bomby Kreatyne gainer i kij wie co jeszcze.I pewnie przeżyje więc sam się zastanawiam nad czymś mocniejszym doradzicie coś?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
qk jezeli mówisz ze dieta skutkuje i widać zmiany w wadze ( w góre mam nadzieje ) to nie musisz wydawać kasy na niewiadomo jakie suple tutaj samo mona czy tam carbo ci styknie bo warto wykozystac sam potencjał jaki daje dieta ale oczywiscie nikt ci nie zabrania kupowania czegos mocniejszego jakiegos gainera MASS XXL na uzupełnienie diety i powinny być postępy (ale oczywiscie nie w expers tępie wkońcu ti nie koks ;P )
Napisano Ponad rok temu
dawniej byl rok teraz zostalo to "przeglosowane" do chociaz 6 miesiecy stazu zeby miec juz jakies pojecie o tym sporcie. oczywiscie dla kazdego ten okres moze byc rozny ale 6m to sie wrecz idealny bo z poczatku sa ciagle przyrosty wiec po co wrzucac kreatyne w 2-3 miesiacu cwiczenhmm Joks te 6 miesiecy z tym bym sie nei zgodził
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Zresztą to nie taki początek tylko wznowienie treningu po długiej przerwie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY